Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Διψασμένη» για νίκη η «Κυρία»
«Διψασμένη» για νίκη η «Κυρία»

«Διψασμένη» για νίκη η «Κυρία»

[ad_1]

«Διψασμένη» για νίκη η «Κυρία»

Το ντέρμπι του Σαββάτου (19:00) με την Ομόνοια στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» δεν είναι καθοριστικό για την Ανόρθωση αφού υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμη, όμως είναι πολύ σημαντικό ενόψει της συνέχειας.  
Στην «Κυρία» δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να δώσουν την ευκαιρία στην ΑΕΚ (θα φιλοξενήσει τον Άρη) να αυξήσει τη διαφορά στους 5 ή στους 4 βαθμούς. Και επίσης δεν θέλουν να επιτρέψουν στο ΑΠΟΕΛ (θα υποδεχθεί τη Δόξα) να την πιάσει στη βαθμολογία ή ακόμα και να την ξεπεράσει.
Η αρνητική συγκυρία για την Ανόρθωση είναι ότι ακριβώς μετά τη γκέλα με τον Εθνικό έχει να δώσει ένα ντέρμπι. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια Ομόνοια που «καίγεται» για βαθμούς. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι αν περάσει αυτό το εμπόδιο χωρίς απώλειες η «Κυρία», τότε θα αναπτύξει ξανά μια καλή δυναμική και θα πάρει αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας.
Από πλευράς της ομάδας το μήνυμα που βγαίνει είναι ότι προετοιμάστηκαν με μεγάλη σοβαρότητα και δεν παρασύρονται από τις απουσίες του αντιπάλου. Και αυτό είναι το σωστό αφού αν υποτιμήσουν τη δυναμικότητα της Ομόνοιας λόγω των μαζεμένων απουσιών βασικών στελεχών, τότε θα την πατήσουν. Στο γήπεδο θα φανεί αν προετοιμάστηκε σωστά η Ανόρθωση, σε ένα παιχνίδι που έχει πάρα πολλά κίνητρα η ομάδα να παίξει στα όρια της και να πανηγυρίσει τη νίκη.
Χαράλαμπος Παρπεττάς

[ad_2]

Πηγή: Sport-fm.com.cy

Send this to a friend