Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τα προβλήματα ενόψει Δόξας και το ρίσκο με Τρισκόφσκι!
Τα προβλήματα ενόψει Δόξας και το ρίσκο με Τρισκόφσκι!

Τα προβλήματα ενόψει Δόξας και το ρίσκο με Τρισκόφσκι!

Σε προβληματισμό μπαίνει ο Καρίγιο για τον αγώνα της ΑΕΚ με τη Δόξα, καθώς σίγουρα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μοισόφ και Πλάνας, ενώ ο Τρισκόφσκι έρχεται βαρυφορτωμένος με λεπτά από την Εθνική Σκοπίων και ο Σπιρόφσκι φτάνει στην Κύπρο με έναν μικρό-τραυματισμό.

Ένας μεγάλος πονοκέφαλος δημιουργήθηκε σίγουρα στον Καρίγιο για τον αγώνα με την Δόξα, καθώς ο Πλάνας τελικά δεν προλαβαίνει το ματς του Σαββάτου και έτσι θα μείνει εκτός μαζί με τον Μοισόφ.

Όσο αφορά τους διεθνείς, μόνο οι Κύπριοι ενσωματώθηκαν στη προπόνηση της Πέμπτης ενώ οι Τρισκόφσκι, Σπιρόφσκι και Τέουνκενς αύριο θα είναι στη διάθεση του Καρίγιο για προπόνηση.

Ο ένας προβληματισμός είναι αυτός του Σπιρόφσκι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στον τελευταίο αγώνα με τα Σκόπια, λόγω του τραυματισμού του που του έτυχε και αναμένεται να μην ξεκινήσει βασικός απέναντι στη Δόξα.

Όμως το μεγάλο ρίσκο για τον Καρίγιο είναι η απόφαση που θα πάρει όσο αφορά τον Ιβάν Τρισκόφσκι.

Ο “πιστολέρο” της ΑΕΚ αγωνίστηκε και στα τρία παιχνίδια και πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Αυτό που προβληματίζει τον Καρίγιο είναι αν θα τον φορτώσει και με ακόμη ένα παιχνίδι αυτή την εβδομάδα, καθώς σε 7 μέρες αν αγωνιστεί με τη Δόξα θα παίξει σε τρία παιχνίδια, γεγονός που σίγουρα θα κουράσει τον “Τρίσκο”.

Θεόδωρος Τσιολάκης – Larnakaonline Sports

Send this to a friend