Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Το πάλεψε σαν λιοντάρι, την “σκότωσε” το πρώτο 20λεπτο (βίντεο)
Το πάλεψε σαν λιοντάρι, την “σκότωσε” το πρώτο 20λεπτο (βίντεο)

Το πάλεψε σαν λιοντάρι, την “σκότωσε” το πρώτο 20λεπτο (βίντεο)

Ένα κακό εικοσάλεπτο για την Ανόρθωση ήταν αρκετό για να το εκμεταλλευτεί η Βασιλεία και να πετύχει τρία γκολ, παίρνοντας την νίκη και την πρόκριση με 3-2. 

Η “Κυρία” πάλεψε σαν λιοντάρι, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 3-0 με δική της ολιγωρία, βρήκε τους τρόπους και με δέκα παίκτες  σχεδόν όλη τη διάρκεια του δευτέρου μέρους μετά την αποβολή του Οκριασβίλι, να αντιδράσει και να παλέψει μέχρι το τέλος για να στείλει το ματς στην παράταση και να διεκδικήσει την πρόκριση.

Το φιλμ του αγώνα…

Στο πρώτο μέρος η Ανόρθωση δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, καθώς μέσα σε ένα 20λεπτο δέχθηκε τρία γκολ, τα οποία ήταν αυτά που της στοίχησαν την πρόκριση.

Μόλις στο 3ο λεπτό οι Βασιλεία άνοιξε το σκορ με τον Βίντμερ να κατεβάζει ανενόχλητος μέσα στην περιοχή, να γυρίζει, να κάνει το σουτ και να σκοράρει για τους γηπεδούχους.

Εννέα λεπτά μετά και μετά από λάθος του Μαργκάσα η Βασιλεία έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ του Καμπό. Αμέσως μετά στο 21′ μετά από ασταθής απόκρουση του Λόρια, στην σύγχηση με τον Αμπαρτσουμιάν η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της “Κυρίας” και έτσι έγινε το 3-0 για τη Βασιλεία.

Η Ανόρθωση μετά το κακό 20λεπτο προσπάθησε να αντιδράσει και βρει τρόπο να μειώσει και τα κατάφερε στις καθυστερήσεις, με τον Βργκοτς να σκοράρει ένα πολύ όμορφο γκολ, με σουτ εκτός της μεγάλης περιοχής. Έτσι έληξε το πρώτο μέρος υπέρ της Βασιλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ανόρθωση μπήκε αποφασισμένη για να ισοφάριση, όμως ήρθε η άτυχη στιγμή, στο 49′ με τον Οκριασβίλι να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα για θέατρο. Όμως η ομάδα του Κετσπάγια δεν τα έβαλε κάτω και παρά του ότι ήταν πίσω στο σκορ με δέκα παίκτες, πάλεψε τον αγώνα και προσπαθούσε να μπει ακόμη περισσότερο στο παιχνίδι της διεκδίκησης της πρόκρισης.

Στο 66′ η “Κυρία” κέρδισε πέναλτι, με τον Κβιλιτάια να μειώνει σε 3-2 και από εκείνη τη στιγμή το παιχνίδι πήρε “φωτιά”.

Η παίκτες του Τιμούρ, κατάθεσαν ψυχή μέσα στο γήπεδο και πάλεψαν για την ισοφάριση, φτάνοντας πολύ κοντά να την πετύχουν στο 90+4, με τον Κβιλιτάια να κάνει το σουτ, όμως ο κίπερ των γηπεδούχων είπε “όχι”.

Σίγουρα ο αποκλεισμός θα φέρει απογοήτευση, όμως η αντίδραση της “Κυρίας” μετά το 3-0 είναι κάτι το οποίο πρέπει να κρατήσει ο Κετσπάγια και να βελτιώσει τα λάθη.

Βασιλεία: Νίκολιτς, Βίντμερ, Κομέρτ, Αλντερέτε, Πάντουλα, Φρέι, Στόκερ (76΄ Ομπερλίν), Κάμπο (86΄ Φαν ντερ Βερφ), Πουλούλου (61΄ Βάνμος), Καμπράλ, Φαν Βολφσβίνκελ

Στον πάγκο: Λίντερ, Ριβέρος, Μπουνιάκου, Τούσι

Ανόρθωση: Λόρια, Σίλντελφελντ, Νταουσβίλι, Σελίν (78΄ Γκαλίτσιος), Βργκοτς, Αμπαρτζουμιάν, Κ. Αρτυματάς, Μαργκάσα (61΄ Μίχα), Κορέια (46΄ Χριστοφή), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια

Στον πάγκο: Τζουρ, Καλτσάς, Χουσμπάουερ, Ελουντού

Κίτρινες: Βίντμερ,Αλντερέτε, Βάνμος, Πάντουλα / Οκριασβίλι, Αμπαρτζουμιάν

Κόκκινη: Βάνμος (2η κίτρινη) / Οκριασβίλι (2η κίτρινη)

Διαιτητής/Radu Petrescu

Βοηθοί/Radu Ghinguleac-Mircea Grigoriu

Tέταρτος διαιτητής/Marcel Birsan

Larnakaonline Sports

Send this to a friend