Home ΛΑΡΝΑΚΑ Απεργία λεωφορείων: Φωνάζουν οι οδηγοί για μισθούς–«Αδικία», λέει η εταιρεία
Απεργία λεωφορείων: Φωνάζουν οι οδηγοί για μισθούς–«Αδικία», λέει η εταιρεία

Απεργία λεωφορείων: Φωνάζουν οι οδηγοί για μισθούς–«Αδικία», λέει η εταιρεία

Χωρίς λεωφορεία έμεινε σήμερα η Λευκωσία με αποτέλεσμα αρκετοί πολίτες να ταλαιπωρηθούν, εξαιτίας της απεργίας που πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία λεωφορείων ΝΡΤ, ζητώντας την άμεση συμπληρωμή των οφειλόμενων δεδουλευμένων τους.

Όπως αναφέρουν, από τους μισθούς τους λείπει ένα μεγάλο ποσοστό ενώ σημειώνουν πως αυτό συνέβη και τον δεύτερο μήνα.

Μιλώντας στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, εργαζόμενος ανέφερε ότι δεν καταβλήθηκαν όλα τα δεδουλευμένα τους για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Όπως είπε, ενώ δόθηκαν υποσχέσεις από την πλευρά της εταιρείας δεν υλοποιήθηκαν στο 100%.

Οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την ανησυχία τους για το μέλλον ενώ ανέφεραν ότι πραγματοποιήθηκε συνάντηση χθες το βράδυ με την εταιρεία και τις συντεχνίες χωρίς να βρεθεί κάποια λύση.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Μεσημέρι και Κάτι» ο εμπορικός Διευθυντής της Cyprus Public Transport, Αλέξανδρος Καμπέρος, έκανε λόγο για αδικία καθώς όπως είπε είναι μια απεργία που ξεκίνησε χωρίς να τεθούν προς την εταιρεία θέματα για επίλυση.

Τα λογιστήρια μας δουλεύουν, ψάχνουν και όλα θα λυθούν, πρόσθεσε.

Είναι μια εταιρεία που έχει λειτουργία εδώ και δύο μήνες, σίγουρα κάποιες διαφορές θα υπάρχουν αλλά δεν είναι στο ποσοστό που το παρουσιάζουν οι εργαζόμενοι, τόνισε, σημειώνοντας πως το πρόβλημα που προέκυψε αφορά το 1% των εργαζομένων.

Πηγή: Sigmalive

Send this to a friend