Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Η Bolt Food σας προτείνει…
Η Bolt Food σας προτείνει…

Η Bolt Food σας προτείνει…

Σαββατοκύριακο αραχτός στο σπίτι, μόλις έχεις ξυπνήσει και άσε που ακόμη δεν ανοίγει καλά – καλά το μάτι, σου λένε ότι πρέπει να τρώς και πρόγευμα! Ναι, καλά θα κάνεις να φας αλλά αν δεν έχεις διάθεση να το φτιάξεις κιόλας, η Bolt Food σου προτείνει να παραγγείλεις το καφέ σου και το καλύτερο πρόγευμα της πόλης από το Estrella!

Αν έχεις όρεξη για αλμυρό τότε μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στην μεγάλη ποικιλία από τις ομελέτες. Όλες τους είναι φανταστικές αφού συνδυάζουν τα καλύτερα υλικά, όπως μπέικον, αβοκάντο και γαλοπούλα. Επίσης, μην διστάσεις να δοκιμάσεις το υπέροχο πιάτο English breakfast του Estrella, το οποίο περιλαμβάνει τηγανητά αυγά, μπέικον, μανιτάρια, λουκάνικο, χαλούμι και ψωμί brioche! Σίγουρα δεν θα μείνεις νηστικός! Αν από την άλλη, έχεις όρεξη για κάτι πιο γλυκό, τότε τα pancakes με σοκολάτα και berries θα σε καταπλήξουν!

Μεσημεράκι στο γραφείο με συναδέλφους και σκέφτεσαι και πάλι τι θα παραγγείλεις, η Bolt Food σε προκαλεί να δοκιμάσεις την υπέροχη πίτσα του Γλυκολέμονου με μανιτάρια, cherry ντομάτες, προσούτο, τηγανιτά αυγά και πέστο ή το calzone με σπανάκι, φέτα και αυγό!

Αν πάλι προτιμάς κάτι σε θαλασσινά, μην διστάσεις να παραγγείλεις τα χορταστικά platters με γαρίδες, μύδια και καλαμάρι από τα Ocean Basket για σένα και τους συναδέλφους σου!

Και για αυτούς που έχουν περισσότερη αδυναμία στο κρέας, τότε η Bolt Food προτείνει την μπριζόλα με πατάτες από το Marantona Sandwich ή τον γύρο κοτόπουλο στη πίτα.

Βραδάκι και είσαι κουρασμένος από τη σημερινή ημέρα και να πρέπει να ετοιμάσεις και φαγητό.. Κάνε την παραγγελία σου από την εφαρμογή της Bolt Food και μόλις τελειώσεις το ντους σου, το φαγητό σου θα βρίσκεται στη πόρτα σου. Για δείπνο σου προτείνουμε να δοκιμάσετε τα εξαίσια steaks από το Panos Steakhouse, όπως το θες εσύ ψημένο,

και αν έχεις όρεξη για διεθνή κουζίνα τότε το Yummy India θα ικανοποιήσει στο έπακρο την όρεξη σου!

Επίσης, υπέροχα ινδικά μπορείς να βρεις και στο Tuck Inn, το οποίο παρέχει μεγάλη ποικιλία από πιάτα!

Ότι και να διαλέξεις, εμείς σου ευχόμαστε καλή όρεξη!

Κατέβασε την εφαρμογή εδώ

Larnakaonline Έξοδος

Send this to a friend