Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΩΡΓΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ Αύριο στο Ζύγι το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι με θέμα καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία (βίντεο)
Αύριο στο Ζύγι το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι με θέμα καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία (βίντεο)

Αύριο στο Ζύγι το Εκπαιδευτικό Εργαστήρι με θέμα καινοτομία και νέες τεχνολογίες στη Γεωργία (βίντεο)

Στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης για την Κοινή Αγροτική Πολιτική η οποία η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και υλοποιείται από το Sigmalive πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά εργαστήρια γύρω από διάφορα θέματα σχετικά με τη γεωργία.

Τη Παρασκευή, 10 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί το πέμπτο και τελευταίο εργαστήρι της εκστρατείας με θέμα την Καινοτομία και τις Νέες Τεχνολογίες στη Γεωργία.

Παρακολουθήστε τη συνέντευξη του κ. Πολύκαρπου Πολυκάρπου – Α’ Λειτουργού Γεωργικών ερευνών του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών (ΙΓΕ) στο Ράδιο Πρώτο και στους δημοσιογράφους Χρήστο Μιχάλαρο και Μάριο Πούλλαδο. Ο κ. Πολυκάρπου μιλάει για  το έργο του ΙΓΕ, περιγράφει τη χρήση νέων τεχνολογιών στη γεωργία και παρουσιάζει συνοπτικά το περιεχόμενο του εργαστηρίου το οποίο θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις από λειτουργούς του ΙΓΕ αναφορικά με τη χρήση νέων τεχνολογιών στη γεωργία όπως και υδροπονικών μεθόδων καλλιέργειας λαχανικών.

Το εκπαιδευτικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 10 Ιουλίου από τις 10:00-12:30 στην αίθουσα του Κοινοτικού Συμβουλίου Ζυγίου. Στο εργαστήρι συμπεριλαμβάνεται και επίσκεψη στον Πειραματικό σταθμό Τόχνης του Ινστιτούτου Γεωργικών Ερευνών.

Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική φόρμα https://bit.ly/2Z9ivXf ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκστρατεία «Μάθε για την ΚΑΠ» και τις επερχόμενες δράσεις της, επισκεφθείτε τη σελίδα της εκστρατείας www.learnaboutcap.com και ακολουθήστε τις σελίδες της στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook, Twitter, Instagram: LearnAboutCap).

Πηγή: S;igmalive

 

 

Send this to a friend