Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Τον Καραπατάκη και τα μάτια σας Αεκτζήδες
Τον Καραπατάκη και τα μάτια σας Αεκτζήδες

Τον Καραπατάκη και τα μάτια σας Αεκτζήδες

Η μεγάλη είδηση δεν βγήκε από την πολυδιαφημιζόμενη συνέντευξη του προέδρου της ΑΕΚ Άντρου Καραπατάκη στην Cablenet, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Και για να είμαστε ειλικρινείς, δεν συνηθίζει ο Α. Καραπατάκης να βγάζει «ειδήσεις» μέσα από συνεντεύξεις του. Είναι άνθρωπος σοβαρός, χαμηλών τόνων που δεν αρέσκεται σε τυμπανοκρουσίες από τα ΜΜΕ (όπως ορισμένοι άλλοι). Όταν μιλά, τα λόγια του είναι μετρημένα και προσεγμένα. Η «είδηση», ας την πούμε, που φαίνεται να βγαίνει από την προψεσινή συνέντευξη του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ είναι πως μάλλον, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα συνεχίσει στην προεδρία του σωματείου της Λάρνακας και για την επόμενη περίοδο.

Αυτό ήταν ένα θέμα που βασάνιζε τον κόσμο της ΑΕΚ, προτού διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω κορωνοιού, αφού τότε είχαν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες περί σκέψεων του κ.Καραπατάκη για παραίτηση. «Ο κάθε άνθρωπος, όταν περάσουν κάποια χρόνια, φθείρεται σε μια θέση. Κάποια στιγμή θα φύγουμε και θα έρθουν άλλοι να αναλάβουν. Εξέφρασα σε στενούς μου συνεργάτες την απογοήτευση μου για κάποια πράγματα από το ποδόσφαιρο και την κυπριακή κοινωνία γενικότερα και για την κριτική που γίνεται από ανθρώπους κοντά στην ΑΕΚ. Ναι, σκέφτηκα 1-2 φορές να παραιτηθώ», ήταν τα λόγια του κ.Καραπατάκη. Από τα λεγόμενά του, λοιπόν, μπορεί να εξαχθεί το συμπέρασμα ότι τουλάχιστον για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο η ΑΕΚ, εκτός απροόπτου, θα πορευτεί με τον ηγέτη της, με τον άνθρωπο που την ανέβασε επίπεδο και την καθιέρωσε στους «μεγάλους». Ο

Καραπατάκης παραδέχθηκε λάθη στον προγραμματισμό της περσινής σεζόν και φαίνεται αποφασισμένος να διορθώσει αυτά τα λάθη, επαναφέροντας την ομάδα σε πρωταγωνιστική τροχιά. Γι’ αυτό, τον Καραπατάκη και τα μάτια σας φίλοι Αεκτζήδες.

Βάσος Βάσου

Send this to a friend