Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Αποκαλυπτική συνέντευξη Τέτε: «Δεν ήταν αρκετή μόνο η ποιότητα μας για τον τίτλο» (κεραυνοί στους νεαρούς Κύπριους)
Αποκαλυπτική συνέντευξη Τέτε: «Δεν ήταν αρκετή μόνο η ποιότητα μας για τον τίτλο» (κεραυνοί στους νεαρούς Κύπριους)

Αποκαλυπτική συνέντευξη Τέτε: «Δεν ήταν αρκετή μόνο η ποιότητα μας για τον τίτλο» (κεραυνοί στους νεαρούς Κύπριους)

Είναι από τους ξένους ποδοσφαιριστές που έζησαν την μεγάλη προσπάθεια της ΑΕΚ για να αναγεννηθεί και να καθιερωθεί στη συνείδηση του φίλαθλου κόσμου ως μία μεγάλη ποδοσφαιρική δύναμη. Η συμβολή του σε αυτό την τελευταία πενταετία πολύ μεγάλη και σημαντική.  

Αν και ένα βραχύσωμος ποδοσφαιριστής που δεν σου γεμίζει το μάτι με την πρώτη ματιά, εντούτοις ο Τέτε παραγέμισε το μάτι με την αξία του στους φίλους της ΑΕΚ οι οποίοι τον αγάπησαν. Σταθερός ποδοσφαιριστής, ταχύτατος, επικίνδυνος και τσαμπουκάς είχε το ποδοσφαιρικό θράσος που άρεσε στην κερκίδα. Μπορεί να μην είχε το γκολ όμως η κερκίδα τον αγάπησε και τον ξεχώρισε…

Ο κύκλος του στην ΑΕΚ έκλεισε μιας και ο Αρνάλ Κόντε δεν του πρόσφερε νέο συμβόλαιο. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός μίλησε για τα χρόνια που πέρασε στην ΑΕΚ, τους προπονητές που είχε, τους τεχνικούς διευθυντές, το πρωτάθλημα που πίστευε ότι δικαιούταν η ΑΕΚ, τον Άντρο Καραπατάκη, τον Κόντε, τον κόσμο, μιλά για τους Κύπριους παίκτες που το μυαλό τους είναι στις… selfies, το χαλούμι και πολλά άλλα.

Απολαύστε τη συνέντευξη που μας παραχώρησε εν μέσω… μετακόμισης!

Ποια τα συναισθήματα σου φεύγοντας από την ΑΕΚ μετά από 177 αγώνες και 11 γκολ;
«Η απόλαυση που είχα παίζοντας. Κάτι που θα συνεχίσω να κάνω, πράττοντας αυτό που αγαπώ».
Ήταν δική σου η απόφαση να μην συνεχίσεις στην ΑΕΚ ή ήταν απόφαση του τεχνικού διευθυντή;
«Δεν ήταν δική μου επιλογή να αποχωρήσω από την ομάδα, ήταν απόφαση του τεχνικού διευθυντή ο οποίος δεν βασιζόταν σε μένα. Ο Αρνάλ ήταν πολύ ειλικρινής μαζί μου. Δεν ήθελε να συνεχίσω στον σύλλογο και τον σέβομαι αρκετά. Στα σίγουρα θα κάνει εξαιρετική ομάδα τη νέα σεζόν».

Θα ήθελες να συνεχίσεις την καριέρα σου στην Κύπρο σε κάποια άλλη ομάδα ή θα επιστρέψεις στην Ισπανία;
«Δεν γνωρίζω ακόμη. Δεν θα ήταν εύκολο να φορέσω ξανά την φανέλα της ΑΕΚ αλλά πρέπει να σηκωθείς και να συνεχίσεις. Λαμβάνω πολλή αγάπη από τους οπαδούς της ΑΕΚ».

Διαβάστε εδώ όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη του πρώην παίκτη της ΑΕΚ.

Send this to a friend