Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Ρίχνει το μπάτζετ, τα βρίσκει με όλους στο οικονομκό…
Ρίχνει το μπάτζετ, τα βρίσκει με όλους στο οικονομκό…

Ρίχνει το μπάτζετ, τα βρίσκει με όλους στο οικονομκό…

Με κάθε σοβαρότητα χειρίζεται η Νέα Σαλαμίνα το οικονομικό και γενικά το θέμα των μισθών της ομάδας θέλοντας να μπορέσει να βρει μία όσο το δυνατό καλύτερη και δίκαιη λύση για όλους.

Τόσο για την ίδια που θα κληθεί να πληρώσει κάποια χρήματα στους παίκτες, όσο και για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές.

Στη χθεσινή (18/5) συνεδρία συζητήθηκαν διάφορα θέματα με κύριο το οικονομικό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι πλείστοι ποδοσφαιριστές τα έχουν βρει με τη διοίκηση και απομένει να απαντήσουν θετικά μία πολύ μικρή μερίδα ποδοσφαιριστών που εξετάζει ακόμη την πρόταση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η διοίκηση δεν προτίθεται να διαφοροποιήσει την πρόταση της στους ποδοσφαιριστές μιας και δεν θέλει να αδικήσει κανένα. Έτσι, όσοι ακόμη δεν απάντησαν θετικά θα πρέπει να το κάνουν σύμφωνα με τα όσα έχουν συμφωνήσει και οι υπόλοιποι παίκτες της ομάδας. Κάτι που εκτιμάται ότι θα γίνει πολύ σύντομα.

Γενικά η διοίκηση καλείται να βρει ένα σημαντικό ποσό για να πληρώσει τους παίκτες και αντιλαμβάνεται κανείς πόσο δύσκολο είναι ειδικά τώρα που μιλάμε για μια «νεκρή» οικονομικά περίοδο για τα σωματεία.

Μειωμένο μπάτζετ…
Ενόψει της νέας σεζόν η μείωση του μπάτζετ της Νέας Σαλαμίνας αναμένεται να είναι μεγάλη και σημαντική. Εκτιμάται ότι κατά μέσο όρο η μείωση μπορεί να φθάσει το 25%. Μιλάμε για μεγάλη διαφορά στον προϋπολογισμό, όμως η διοίκηση της ομάδας δεν θέλει με τίποτα να ρισκάρει την οικονομική σταθερότητα που έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια.

Σε περίπτωση που τα οικονομικά της ομάδας το επιτρέψουν ίσως η μείωση να είναι λίγο μικρότερη, όμως για την ώρα εκεί υπολογίζεται.

Larnakaonline Sports

Send this to a friend