Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Ένοχοι κρίθηκαν χθες από το Κακουργιοδικείο Λάρνακας ένας 38χρονος, από τη Βουλγαρία, κι ένας 39χρονος Ελληνοκύπριος, από τη Λάρνακα, στο αδίκημα της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, περιστατικό που συνέβη τον Οκτώβριο του 2022 στη Λάρνακα.

Για την υπόθεση αυτή αρχικά είχε εξεταστεί το αδίκημα της απόπειρας φόνου. Συγκεκριμένα, οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι μετά από ακροαματική διαδικασία ότι παρέσυραν με αυτοκίνητο 34χρονο, τότε, Ελληνοκύπριο, ο οποίος προηγουμένως επιχείρησε να τους αποτρέψει από το να κλέψουν καταλύτη από άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης παρά την βιοτεχνική περιοχή της πόλης.

Το ευτύχημα ήταν ότι ο παραπονούμενος την γλίτωσε μόνο με κατάγματα. Τελικά, η υπόθεση ορίστηκε για τις 17 Μαΐου, προκειμένου ν’ αγορεύσει ο συνήγορος υπεράσπισής τους για μετριασμό της ποινής. Μέχρι τότε και οι δύο θα είναι υπόδικοι στις Κεντρικές Φυλακές.

Να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με τη νομοθεσία, η κατηγορία της πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης επισύρει ποινή φυλάκισης μέχρι και 7 χρόνια.

 

Τελέστηκαν την πρόσφατα τα εγκαίνια του αναβαθμισμένου αλιευτικού καταφυγίου Ορμήδειας, παρουσία της Υπουργού Γεωργίας, Μαρίας Παναγιώτου, και του Υπουργού Μεταφορών, Αλέξη Βαφεάδη.

Το κόστος του έργου ανήλθε στο €1,6 εκατ. και συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014 -2020.

 

Send this to a friend