*Στον πρώτο γύρο: Σλάβια Πράγας – Μπαρτσελόνα 1-2

*Η Μπαρτσελόνα παραμένει αήττητη στις 33 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της για το Τσάμπιονς Λιγκ, ένα σερί που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο του 2013 (30-3-0).

*Οι «μπλαουγκράνα» έχουν πανηγυρίσει τη νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους κόντρα σε ομάδες από την Τσεχία (15-2 τα γκολ). Στις έξι εντός έδρας σημείωσαν πέντε νίκες (18-2 τα γκολ), γνωρίζοντας μία ήττα από την Σπάρτα Πράγας (1-0) την σεζόν 1985/86.

*Η Σλάβια Πράγας σημείωσε δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες στις τέσσερις συνολικά εκτός έδρας αναμετρήσεις της για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση 1 3-6 με απόδοση 1,82

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.