*11-2-1 ο απολογισμός της Λίβερπουλ κόντρα σε εκπροσώπους του Βελγίου.

*H Λίβερπουλ παραμένει αήττητη στα 23 τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά ματς, έχοντας απολογισμό 17-6-0.

*Η Γκενκ συμπλήρωσε 12 παιχνίδια χωρίς νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ (0-6-6).

Πρώτος γύρος: Γκένκ vs Λίβερπουλ 1-4

Όνειρα τίτλου από τώρα κάνει η Λίβερπουλ, που με τρελή ανατροπή επί της Άστον Βίλα πανηγύρισε εκτός έδρας νίκη με 2-1, αφήνοντας τη Μάντσεστερ Σίτι στο -6. Οι «κόκκινοι» κυνήγησαν μέχρι το τέλος τη νίκη, πήραν το αποτέλεσμα που αναζητούσαν, συμπληρώνοντας δέκα παιχνίδια αήττητοι σε όλες τις διοργανώσεις (8-2-0). Η Λίβερπουλ αναζητά ανάλογη συνέχεια, στο Τσάμπιονς Λιγκ άφησε στην άκρη την ήττα της πρεμιέρας από τη Νάπολι (2-0), ακολούθησαν οι νίκες επί των Σάλτσμπουργκ (4-3) και Γκενκ (1-4), βρίσκεται στη 2η του 5ου ομίλου και κρατά την πρόκριση στα χέρια της.

Η Γκένγκ διανύει περίοδο κρίσης, επιβεβαίωσε ξανά το περασμένο Σάββατο πως βρίσκεται σε κακή κατάσταση, με την Γκενκ να γνωρίζει την ήττα με 2-0 από την Έουπεν στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Φελίσε Μαζού έχει ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς τις υποχρεώσεις της τη φετινή σεζόν, ενώ στο πρωτάθλημα βρίσκεται στο -13 από την κορυφή μετά το πέρασμα 13 αγωνιστικών, έχοντας χάσει πολύτιμο έδαφος στη μάχη της υπεράσπισης του τίτλου της.

Εκτίμηση 1-1 2-5 με απόδοση 2,03

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων από αρκετά πρωταθλήματα ανά το Παγκόσμιο που βρίσκονται πλέον σε εξέλιξη! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ! Για περισσότερες αγορές και αποδόσεις πατήστε εδώ.

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter και λάβετε επιπλέον ποσό ως Μπόνους το 10% της κατάθεσης σας!

Επιλέξτε ως μέθοδο πληρωμής για πίστωση του Meridianbet λογαριασμού σας την MuchBetter, στοιχήματισε και λάβε την αξία του πρώτου σου δελτίου σε Μπόνους.