Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σαράντα τέσσερα νέα ακίνητα από €800 προσφέρει η Altamira – Δείτε τις περιοχές που αφορούν τη Λάρνακα (ΦΩΤΟΣ)
Σαράντα τέσσερα νέα ακίνητα από €800 προσφέρει η Altamira – Δείτε τις περιοχές που αφορούν τη Λάρνακα (ΦΩΤΟΣ)

Σαράντα τέσσερα νέα ακίνητα από €800 προσφέρει η Altamira – Δείτε τις περιοχές που αφορούν τη Λάρνακα (ΦΩΤΟΣ)

Η πλειοψηφία των ακινήτων αφορά σε χωράφια και οικόπεδα – Είναι κατάλληλα για ανέγερση κατοικιών ή επενδυτικών ακινήτων

Σαράντα τέσσερα νέα ακίνητα προς πώληση διαθέτει η Altamira, με τις επιφυλασσόμενες τιμές πώλησής τους να αρχίζουν από τα 800 ευρώ και να φθάνουν το 1.020.000 ευρώΗ πλειοψηφία των ακινήτων αυτών αφορά σε χωράφια και οικόπεδα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για ανέγερση κατοικιών ή και επενδυτικών ακινήτων.

Ειδικότερα και βάσει της έρευνας μας στην ιστοσελίδα της διαχειρίστριας εταιρείας των ακινήτων του πρώην Συνεργατισμού τα νέα ακίνητα είναι:

  • 34 χωράφια με επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης από 800 ευρώ έως 1.020.000 ευρώ
  • 9 οικόπεδα με επιφυλασσόμενες τιμές πώλησης από 55.000 ευρώ έως 250.000 ευρώ
  • 1 γραφείο 65 τ.μ. αξίας 86.000 ευρώ

Από περαιτέρω μελέτη των ανακοινώσεων της Altamira, προκύπτει πως τα πέντε ακριβότερα από τα νέα ακίνητα προς πώληση είναι:

1/ Μισό μερίδιο οικιστικού τεμαχίου στην Αγία Φύλαξη. Το τεμάχιο έχει ολικό εμβαδόν 22,091 τ.μ. και πρόσωπο δρόμου περί τα 60 μέτρα. Το μεγαλύτερο μέρος του είναι επίπεδο, ενώ το υπόλοιπο βρίσκεται πάνω σε πλαγιά προσφέροντας μοναδική θέα την πόλη της Λεμεσού και τη θάλασσα.

Η ευρύτερη περιοχή παρουσιάζει αυξημένη ζήτηση τα τελευταία χρόνια, λόγω του εύρυθμου δομημένου περιβάλλοντος και τις καλές προσβάσεις προς το κέντρο και τον αυτοκινητόδρομο.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στο 1.020.000 ευρώ.

2/ Μισό μερίδιο εμπορικού χωραφιού στο Δήμο Αραδίππου. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 475 μέτρα νοτιοανατολικά του Δημαρχείου και περί τα 750 μέτρα βορειοανατολικά της Λεωφόρου Ελευθερίας. Το ακίνητο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία του Δήμου κοντά σε υπεραγορές, καταστήματα, εστιατόρια, σχολεία κα άλλες ανέσεις.

Επιπλέον, διαθέτει καλή πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λάρνακας. Έχει ορθογώνιο σχήμα και ομαλή επίπεδη επιφάνεια ενώ εφάπτεται δημόσιου δρόμου κατά μήκος του ανατολικού του συνόρου με πρόσωπο περί τα 41 μέτρα. Η πώληση αφορά το βόρειο ήμισυ του τεμαχίου.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 301.000 ευρώ.

3/ Οικιστικό χωράφι 2.676 τ.μ. στην Πέγεια. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 935 μέτρα νοτιοδυτικά του Δημαρχείου και περί το 1 χλμ βορειοδυτικά του Δημοτικού Σταδίου. Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, καταστήματα, εστιατόρια κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς την τουριστική περιοχή του κόλπου των Κοραλλίων. Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από οικιστική ανάπτυξη με πολυτελής κατοικίες και διαμερίσματα.

Ο χαμηλός συντελεστής δόμησης της περιοχής αποτελεί εγγύηση για ένα εύρυθμα δομημένο περιβάλλον. Το χωράφι είναι κατάλληλο για διαχωρισμό οικοπέδων ή για ενιαία οικιστική ανάπτυξη, ενώ αποτελεί ιδανική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες. Επίσης, προσφέρει καλή θέα προς τη γύρω περιοχή.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 274.000 ευρώ.

4/ Οικιστικό οικόπεδο 656 τ.μ. στη Γερμασόγεια. Βρίσκεται σε απόσταση περί τα 150 μέτρα βόρεια του αυτοκινητόδρομου και περί τα 1,2 χλμ. βορειοδυτικά του κυκλικού κόμβου Γερμασόγειας. Το ακίνητο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από κάθε είδους υπηρεσίες και διευκολύνσεις όπως υπεραγορές, καταστήματα, σχολεία κλπ. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετική πρόσβαση προς τον αυτοκινητόδρομο και το κέντρο της Λεμεσού.

Το οικόπεδο διαθέτει ορθογώνιο σχήμα, ομαλή επίπεδη επιφάνεια και εφάπτεται δημόσιου δρόμου με πρόσωπο περί τα 30 μέτρα. Σημαντικό πλεονέκτημα του ακινήτου είναι το ότι εφάπτεται χώρου πρασίνου. Είναι κατάλληλο για ανέγερση τριώροφου κτηρίου και αποτελεί εξαιρετική επιλογή για επιχειρηματίες ανάπτυξης γης ή για ιδιώτες.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 250.000 ευρώ.

5/ Οικιστικό χωράφι 4.014 τ.μ. στην Βορόκληνη. Βρίσκεται περί τα 375 μέτρα βόρεια από τον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Αμμοχώστου, περί τα 700 μέτρα δυτικά από την εμπορική Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και περί τα 1700 μέτρα βορειοδυτικά από τις παραλίες τις περιοχής και την τουριστική περιοχή της κοινότητας.

Η άμεση περιοχή του ακινήτου χαρακτηρίζεται από ακίνητα κυρίως οικιστικής χρήσης, όπως κατοικίες, πολυκατοικίες και κενά τεμάχια. Διαθέτει ορθογώνιο σχήμα με επίπεδη και ομαλή επιφάνεια. Επιπλέον, εφάπτεται εγγεγραμμένου δρόμου στο βορειοανατολικό του σύνορο, με πρόσωπο περί τα 5 μέτρα και σε υπό εγγραφή δρόμο κατά μήκος του βόρειου του συνόρου, με πρόσωπο περί τα 35 μέτρα.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 250.000 ευρώ.

Τα φθηνότερα
Στον αντίποδα, τα πέντε φθηνότερα από τα νέα ακίνητα της Altamira είναι:

PreviousNext

1/ Οικιστικό χωράφι 28 τ.μ. στην Χοιροκοιτία. Βρίσκεται περί τα 800μ. νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού, ενώ εφάπτεται δρόμου και διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με σχεδόν επίπεδες επιφάνειες.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στα 800 ευρώ.

2/ Δύο εφαπτόμενα χωράφια 1.218 τ.μ. και 3.011 τ.μ. στην κοινότητα Οίκος.Βρίσκονται περί τα 2 χλμ. νοτιοανατολικά του κέντρου του χωριού. Ως ενιαία μονάδα εφάπτεται δημόσιου εγγεγραμμένου μονοπατιού, διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με ανώμαλη επιφάνεια.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής τους έχει καθοριστεί στις 3.700 ευρώ και 9.000 ευρώ αντίστοιχα. Ως ενιαία μονάδα διατίθενται προς 12.700 ευρώ.

3/ Οικιστικό χωράφι 186 τ.μ. στον Λυθροδόντα. Βρίσκεται περί τα 800 μέτρα δυτικά του κέντρου του χωριού. Το χωράφι είναι περίκλειστο όμως βρίσκεται σε απόσταση περί τα 160 μέτρα νότια από τον πλησιέστερο δημόσιο εγγεγραμμένο δρόμο. Διαθέτει σχεδόν ορθογώνιο σχήμα με επικλινή επιφάνεια.

Στο βόρειο του σύνορο, εφάπτεται ποταμού. Εμπίπτει εντός της Οικιστικής Ζώνης H2 (51%) με ανώτατο συντελεστή δόμησης 90%, και εντός της Ζώνης Προστασίας Ζ3 (49%) με ανώτατο συντελεστή δόμησης 1%.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 7.000 ευρώ.

4/ Γεωργικό χωράφι 4.014 τ.μ. στην Χοιροκοιτία. Βρίσκεται περί τα 2 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου του χωριού. Είναι περίκλειστο, ενώ διαθέτει ακανόνιστο σχήμα με σχεδόν επίπεδη επιφάνεια.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 8.000 ευρώ.

5/ Γεωργικό χωράφι 1.171 τ.μ. στην Ενορία Παναγίας Ευαγγελίστριας στον Δήμο Ιδαλίου. Βρίσκεται περί τα 1,8 χλμ. Ανατολικά του κέντρου του Δήμου. Εφάπτεται σε εγγεγραμμένο χωματόδρομο, διαθέτει τραπέζιο σχήμα με ομαλή επιφάνεια.

Η επιφυλασσόμενη τιμή πώλησής του έχει καθοριστεί στις 8.000 ευρώ.

 

Σημειώνεται πως, ο κάθε υποψήφιος αγοραστής μπορεί να υποβάλει προσφορά χαμηλότερη ή υψηλότερη από την ενδεικτική τιμή πώλησης. Σε κάθε περίπτωση, ο επιτυχών προσφοροδότης είναι αυτός που έχει υποβάλει το υψηλότερο ποσό προσφοράς, δεδομένου ότι η αυτή έχει κριθεί ικανοποιητική από την εταιρεία.

Όλα τα νέα ακίνητα που διαθέτει προς πώληση η Altamira εδώ.

Send this to a friend