Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Πόλεμος» ΠΑΣΠ – Αλκής
«Πόλεμος» ΠΑΣΠ – Αλκής

«Πόλεμος» ΠΑΣΠ – Αλκής

Στα χαρακώματα βρίσκονται ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών (ΠΑΣΠ) και το σωματείο Αλκή Ορόκλινη για τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από τα προβλήματα υγείας που προέκυψαν με δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας. Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Super Sport FM ο εκπρόσωπος τύπου της Αλκής Χρίστος Τζιάμπος ζήτησε από τον ΠΑΣΠ να απολογηθεί δημόσια προς την Αλκή έπειτα και από την τελευταία ιατρική γνωμάτευση για τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λοιζίδη, ο οποίος, σύμφωνα με τους γιατρούς που τον εξέτασαν στο εξωτερικό, δεν αντιμετωπίζει κανένα καρδιολογικό πρόβλημα και μπορεί να συνεχίσει την καριέρα του.

«Όταν προέκυψε το πρόβλημα με την υγεία των ποδοσφαιριστών, όλοι έτρεξαν να κατηγορήσουν το σωματείο μας. Μετά την τελευταία εξέλιξη με τον Π. Λοιζίδη δεν είδα κανένα ν’ απολογείται. Ο κ. Νεοφυτίδης (ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ) έχει κρυφτεί. Δεν απολογήθηκε, ούτε έδειξε ευθιξία γι’ αυτό που δημιούργησε. Κρύφτηκε πίσω από τη θέση του Εκτελεστικού Προέδρου του ΠΑΣΠ. Περιμένουμε μια απάντηση και μια απολογία», ανέφερε ο κ.Τζιάμπος.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Νεοφυτίδης απάντησε πως δεν συντρέχει κανένας λόγος για να απολογηθεί στο σωματείο Αλκή, σημειώνοντας πως το μόνο που ζήτησε σαν ΠΑΣΠ ήταν να διεξαχθεί έρευνα για να διαπιστωθεί από πού προήλθαν τα προβλήματα υγείας στους ποδοσφαιριστές. Ο κ.Νεοφυτίδης άφησε αιχμές για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης από την Αστυνομία, κάνοντας λόγο… για μαγειρέματα. «Οι ποδοσφαιριστές μίλησαν για χορήγηση κάποιων ουσιών και ζητήσαμε από την Αστυνομία να ξεκαθαρίσει τι έγινε. Θέλουμε να ξεκαθαρίσει τι ισχύει και τι απαγορεύεται στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ακόμα δεν έχουμε ενημέρωση. Προφανώς δεν έχουμε τα μέσα και τις διασυνδέσεις για να μάθουμε. Στείλαμε τρεις επιστολές στην Αστυνομία και ακόμα περιμένουμε. Φαίνεται έχουν αρκετή δουλειά, υπάρχει μεγάλο μαγείρεμα. Έχουμε εξαιρετικούς σεφ στην Κύπρο», είπε με νόημα. Απαντώντας στον κ.Νεοφυτίδη για τα μαγειρέματα, ο εκπρόσωπος της Αλκής τον χαρακτήρισε «αδιάβαστο» και ότι προκαλεί το δημόσιο αίσθημα. Ο κ.Τζιάμπος κάλεσε τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΠ ν’ ανατρέξει στην πρόσφατη δημοσιογραφική διάσκεψη της Αλκής για να πάρει τις απαντήσεις του, ενώ ο κ.Νεοφυτίδης δήλωσε ότι σύντομα ο ΠΑΣΠ θα δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία γύρω από την υπόθεση.

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Send this to a friend