Home ΕΞΟΔΟΣ Ένα ξενοδοχείο-διαμάντι για ξέγνοιαστη διαμονή
Ένα ξενοδοχείο-διαμάντι για ξέγνοιαστη διαμονή

Ένα ξενοδοχείο-διαμάντι για ξέγνοιαστη διαμονή

Αποτελεί ένα πραγματικό διαμάντι της περιοχής και βρίσκεται μέσα στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, της γερμανικής εταιρείας TUI. Το ειδικό, περιβαλλοντικό του πρόγραμμα και η πλούσια εξωτική του βλάστηση σού προσφέρουν την απόλυτη όαση ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο γήπεδα τένις, squash court, aqua aerobic, θαλάσσια σπορ, yoga, spa & wellness, fitness studio, κομμωτήριο, κατάστημα souvenir και εσωτερική-εξωτερική πισίνα. Οι επιλογές των εστιατορίων του είναι το ίδιο προσεγμένες με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του. Το μοντέρνο εστιατόριο Symposion διαθέτει μια πλούσια κάβα και σου προσφέρει ανώτερης ποιότητας γαστρονομία.

Το Thea Lounge Bar, με θέα τη θάλασσα, σερβίρει μια μοναδική ποικιλία ποτών και cocktail, ενώ το εντυπωσιακό terrace εστιατόριο Τhe Deck σίγουρα θα σε κερδίσει με τις μοντέρνες, μεσογειακές γεύσεις του και τα γκουρμέ πιάτα του. Στο εστιατόριο Akti, που βρίσκεται ανάμεσα στους ονειρεμένους κήπους του ξενοδοχείου, θα απολαύσεις νόστιμη κουζίνα και τέλος, στο Amethystos Cocktail Bar θα διασκεδάσεις συντροφιά με μοναδικά ποτά, ζωντανή μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα. Με το πολυβραβευμένο του σέρβις και την προνομιακή του τοποθεσία, αφού βρίσκεται σε ένα από τα καλύτερα σημεία της περιοχής, θα αποτελέσει για σένα έναν επίγειο παράδεισο.

Στον κόσμο των γεύσεων 
Μέσα στο Alion Beach Hotel, στην κοσμοπολίτικη Αγία Νάπα βρίσκεται ένα εστιατόριο με γκουρμέ μεσογειακές  γεύσεις και αρώματα, το οποίο προσφέρει μαγευτική θέα.  Στο ‘The Deck’ θα βρεις έναν λιτά  διακοσμημένο χώρο, που απέχει ελάχιστα βήματα από την θάλασσα και προσφέρει εξαιρετικές γαστρονομικές επιλογές, πάντοτε βασισμένες στην φινέτσα της μεσογειακής κουζίνα. Στο πλούσιο μενού θα βρείτε προσεγμένες επιλογές από ορεκτικά, σαλάτες, ζυμαρικά και ριζότο, ψάρια και θαλασσινά αλλά και προτάσεις κρεατικών  όλα με την υπογραφή του executive σεφ του ξενοδοχείου Σωτήρη Σωτηρίου.

Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα φρέσκα στρείδια με yuzu  για ορεκτικό, τον ιππόγλωσσο με μπαχαρικά και ριζότο ή την πάπια με μήλο και κανέλα. Φυσικά το δείπνο δεν θα είναι ολοκληρωμένο χωρίς  ένα  millefeuille αναρής  με καρύδια, μέλι και παγωτό μαστίχας Χίου. Έπειτα από αυτή την εμπειρία μπορείτε να επισκεφτείτε το μπαρ του ξενοδοχείου και  να απολαύσετε ένα δροσιστικό cocktail ή ένα κλασσικό aperitif με χαλαρή  ζωντανή μουσική.

Διαμονή
Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ πανοραμικά δωμάτια, 40 με θέα αποκλειστικά τη θάλασσα, 20 με πλαϊνή θέα κήπου και θάλασσας και 32 με θέα το πάρκο. Όλα με αναβαθμισμένες διευκολύνσεις και υπέροχο διάκοσμο, για να απολαμβάνεις μία προνομιακή διαμονή.

Υπηρεσίες
Την απόλυτη απόδραση και ηρεμία, όμως, σου την προσφέρει το οργανωμένο Spa & Wellness. Εξάλλου, βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Αγίας Νάπας με την υπέροχη φύση να το περιτριγυρίζει και την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα να το αγκαλιάζει, δίνοντάς σου έτσι την ευκαιρία να αφεθείς και να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαμονή.

Ανακάλυψε
Θα απολαύσεις προσεγμένη κάρτα εδεσμάτων με υπέροχη ατμόσφαιρα στο υπαίθριο The Deck, που έχει γίνει το hot spot του ξενοδοχείου, αλλά και της γύρω περιοχής.

Πληροφορίες
Tηλ.: 23722900
Φαξ: 23722901
Website: www.alion.com
e-mail: [email protected]

 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend