Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εκεί που ζεσταινόταν ο καιρός … τ’αλλάζει πάλι!
Εκεί που ζεσταινόταν ο καιρός … τ’αλλάζει πάλι!

Εκεί που ζεσταινόταν ο καιρός … τ’αλλάζει πάλι!

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Δευτέρα 12/3, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και το απόγευµα µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη για να καταστεί µετά το µεσηµέρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 15 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται ψηλές νεφώσεις. Τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µεταβλητοί, ασθενείς, 2 µε 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη 13/3 και την Τετάρτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες µέσες και κυρίως ψηλές νεφώσεις ενώ την Τρίτη, στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρηθεί και αραιή σκόνη.

Την Πέµπτη 14/3, αυξηµένες νεφώσεις που θα παρατηρούνται αναµένεται να δώσουν σε κάποιες περιοχές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες.

Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ την Πέµπτη αναµένεται µικρή πτώση.

Send this to a friend