Home ΕΞΟΔΟΣ Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάρνακας
Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάρνακας

Εντυπωσιακές εικόνες από το νέο πολυτελές ξενοδοχείο της Λάρνακας

Η γνωστή αλυσίδα ξενοδοχείων Radisson Blu κατασκεύασε και ετοιμάζεται να εγκαινιάσει το πρώτο της ξενοδοχείο στην Κύπρο και συγκεκριμένα στη Λάρνακα. Πρόκειται για ένα πολυτελές, 5 αστέρων ξενοδοχείο το οποίο ανήκει στη Sunnyseeker Hotels η οποία έχει επενδύσει στο γνωστό ξενοδοχειακό franchise του εξωτερικού και θα συνεχίσει να επενδύει στη Λάρνακα με το άνοιγμα και άλλω Radisson Blu αλλά και airport hotel. 

To νέο, εντυπωσιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας θα διαθέτει 106 δωμάτια και σουίτες, συνεδριακό κέντρο που θα βρίσκεται στον 16ο όροφο του ξενοδοχείου, skybar, πισίνα στον 5ο όροφο, εστιατόρια πολυτελείας εκ των οποίων το ένα θα είναι ιαπωνικής-περουβιανής κουζίνα και το άλλο για τους λάτρεις του στέικ.

Παράλληλα, το νέο Radisson Blu θα διαθέτει το δικό του μικρό mall, το Blu Plaza με 15 καταστήματα και γνωστές επωνυμίες από brands και cafes.

To νέο καμάρι της Λάρνακας κυκλοφόρησε ένα sneak preview βίντεο όπου μας δίνει μία πρώτη γεύση από τους χώρους του τους οποίος θα μπορούμε να δούμε και από κοντά τον ερχόμενο Ιούνιο που ανοίγει και επίσημα το ξενοδοχείο.

 

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend