Home ΕΞΟΔΟΣ Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο A Club για ένα ξέφρενο διήμερο πάρτι!
Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο A Club για ένα ξέφρενο διήμερο πάρτι!

Αυτό το Σαββατοκύριακο όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο A Club για ένα ξέφρενο διήμερο πάρτι!

Είμαστε μόλις λίγες μέρες μακριά από το πιο χορευτικό και ξέφρενο Σαββατοκύριακο  της χρονιάς. Το καρναβάλι φέτος δεν θα είναι το ίδιο αφού το A Club φρόντισε να μας χαρίσει ένα τρελό διήμερο με δύο μοναδικά events.

Αρχή κάνουμε το Σάββατο (17/02)  μαζί με τους  Droulias Brothers. Στον τόπο του εγκλήματος  ετοιμάζονται να επιστρέψουν τα αδέρφια Δρούλια μετά το εκρηκτικό live που έδωσαν τον περασμένο Δεκέμβριο στο A Club εκεί όπου έβαλαν φωτιά με τα τραγούδια και τις μαντινάδες τους. Το κοινό που διασκέδασε μέχρι πρωίας στο A Club ήθελε και συνέχεια με το εκρηκτικό δίδυμο να επιστρέφει το ερχόμενο Σάββατο στη σκηνή του A Club για να συνεχίζει από εκεί που έμεινε το Δεκέμβριο.

Και αφού τελειώσει το ξεφάντωμα με τους Droulias Brothers σειρά έχει το μεγάλο καρναβαλίστικο πάρτι της Κυριακής (18/02). Πολύχρωμη Διάθεση, Τρελή διασκέδαση, και ρυθμοί καρναβαλικοί! Όλα αυτά στο A CLUB στην Αγία Νάπα Κυριακή 18 Φεβρουαρίου! Και όχι μόνο αυτά!!.. Αφού το A Club για άλλη μια φορά τρελαίνεται και χαρίζει μοναδικά δώρα!  Η πρώτη καλύτερη αμφίεση φεύγει με 200 € δώρο!  Η δεύτερη καλύτερη αμφίεση με 100 € δώρο!  Και η τρίτη καλύτερη αμφίεση κερδίζει ένα μπουκάλι βότκα Beluga!

Πληροφορίες και κρατήσεις στο 97 722 150

Send this to a friend