Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Gala Dinner της Ομόνοιας Αραδίππου (pics)
Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Gala Dinner της Ομόνοιας Αραδίππου (pics)

Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο Gala Dinner της Ομόνοιας Αραδίππου (pics)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το βράδυ της Πέμπτης (04/01) το ετήσιο Gala Dinner της Ομόνοιας Αραδίππου.

Ρεπορτάζ: Τάσος Θεοδώρου

Η εκδήλωση στο κέντρο «Αστέρια» στην Αραδίππου έγινε με αφορμή την έλευση του νέου έτους 2018 κατά το οποίο η Ομόνοια συμπληρώνει 89 χρόνια ζωής και τελέστηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη.

Το παρών τους έδωσαν επίσης ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο ευρωβουλευτής, Λευτέρης Χριστοφόρου.

Εκεί ήταν επίσης και οι βουλευτές Αννίτα Δημητρίου, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, Ονούφριος Κουλλάς, Γιώργος Γεωργίου, Ευθύμιος Δίπλαρος και Δημήτρης Δημητρίου, η τεχνική ηγεσία και οι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων, καθώς και ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Σάββας Κάκος και ο εκπρόσωπος της «Κυρίας» στην ΚΟΠ, Μιχάλης Ππεκρής.

Το Gala Dinner προλόγισε ο πρόεδρος των «Περιστεριών», Γεώργιος Χατζηματθαίος, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο πολυεπίπεδο αθλητικό, κοινωνικό και πολιτιστικό έργο που παρήγαγε για ακόμα μία χρονιά ο σύλλογος της Αραδίππου, αλλά και νύξη στην πορεία κατασκευής και ανακαίνισης του οικήματος που διαθέτει στην πλατεία Αποστόλου Λουκά.

Στην παρουσία 300 περίπου φίλων και μελών του συλλόγου, η δημοφιλής παραγωγός, Xριστιάνα Αρτεμίου, παρουσίασε με το δικό της στυλ την ιστορία των Αραδιππιωτών, ενώ τον λόγο πήραν πέραν από τους επίσημους προσκεκλημένους και ο πρώην πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Ευαγγελίδης και ο νυν προπονητής, Μαρίνος Σατσιάς.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες εδω

Send this to a friend