Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ Αυτό είναι ίσως το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου
Αυτό είναι ίσως το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου

Αυτό είναι ίσως το ωραιότερο χριστουγεννιάτικο δέντρο της Κύπρου

Για 6 λοιπόν εβδομάδες οι μικροί μας φίλοι στη Λεμεσό θα απολαμβάνουν θαύματα, χαρά, διασκέδαση, δώρα και χειροτεχνίες, διαγωνισμούς και ένα πραγματικό Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι!

Κι αυτό γιατί το κορυφαίο θεματικό πάρκο της Λεμεσού, ετοίμασε γι’ αυτές τις γιορτές ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να περάσουν υπέροχα!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν κι ένα από τα ομορφότερα (αν όχι το ομορφότερο) χριστουγεννιάτικο δέντρο του νησιού!

Μάλιστα, μίας και τα σχόλια που λαμβάνουν για το δέντρο τους είναι ιδάιτερα εγκωμιαστικά, στην Μasterland σκέφτηκαν να κάνουν και έναν διαγωνισμό!

Στέλντοντας τους τις δικές σας φωτογραφίες του χριστουγεννιάτικου δέντρου θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε δώρα-έκπληξη από το Masterland! Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου. Οι νικητές καλούνται στο Masterland το τελευταίο σαββατοκύριακο του Δεκεμβρίου για να λάβουν τα δώρα τους! Τι περιμένεις!

Το χωριό άνοιξε στην πόλη του Masterland από τις 2 Δεκεμβρίου 2017 και θα παραμείνει ανοικτό μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2018.

Πηγή: timeoutcyprus.com

Send this to a friend