Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας! Η δωρεά της Megabet plus στην Ανόρθωση (video-pics)
Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας! Η δωρεά της Megabet plus στην Ανόρθωση (video-pics)

Ανακοινώθηκε η ανανέωση συνεργασίας! Η δωρεά της Megabet plus στην Ανόρθωση (video-pics)

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη το απόγευμα της Πέμπτης (07-12) ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας της Ανόρθωσης με τη στοιχηματική εταιρεία Megabet plus.

Στο πάνελ ήταν ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, ο ποδοσφαιριστής Σεϊκού Σισέ, καθώς και οι εκπρόσωποι της στοιχηματικής εταιρείας Megabet plus, Γιώργος Χαλλουμής και Χρύσω.

Πλέον η Megabet Plus συγκαταλέγεται στους Platinum χορηγούς.  Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος συνεργασίας της στοιχηματικής εταιρείας με την Ανόρθωση.

Επί της ευκαιρίας της δημοσιογραφικής διάσκεψης έγινε αναφορά από τη Megabet plus στην πρόσφατη λειτουργία της ιστοσελίδα www.megabetplus.com για να εξυπηρετηθεί ο κόσμος του στοιχήματος καλύτερα μέσω διαδικτύου.

Επίσης, ανακοινώθηκε δωρεά τριών πινακίδων της στοιχηματικής εταιρείας στη Νότια κερκίδα του «Αντώνης Παπαδόπουλος» που αναγράφεται το μήνυμα «Ανόρθωση Αμμόχωστος Επιστροφή».

Δείτε το βίντεο μέσα από την κάμερα της ιστοσελίδας Themasports.com του μοναδικού ΜΜΕ που παρευρέθηκε στη δημοσιογραφική διάσκεψη:

Πηγή: themasports.com

Send this to a friend