Home ΕΞΟΔΟΣ Έτσι είναι το ανανεωμένο TGI Fridays Λάρνακας (pics)
Έτσι είναι το ανανεωμένο TGI Fridays Λάρνακας (pics)

Έτσι είναι το ανανεωμένο TGI Fridays Λάρνακας (pics)

Με νέο, ζεστό σχεδιασμό και μοντέρνα τελειώματα, ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος του TGI Fridays Λάρνακας έχει πρόσφατα ανανεωθεί με τη σχεδιαστική καθοδήγηση των Fridays International, καθιστώντας το ένα από τα πρώτα εστιατόρια στην Ευρώπη που υιοθέτησαν το νέο αυτό design.

Ο ανακαινισμένος χώρος του εστιατορίου στην πολυσύχναστη ακτογραμμή της πόλης της Λάρνακας, συνδυάζει αρμονικά το μινιμάλ και πολυτελές στοιχείο, με τον άνετο και φιλόξενο χαρακτήρα των εστιατορίων TGI Fridays. Tο επίκεντρο του εστιατορίου έχει στραφεί στο bar, το οποίο έγινε επιβλητικότερο και πιο ζωντανό. Ο νέος εσωτερικός σχεδιασμός περιλαμβάνει ενδιαφέρουσες εισηγήσεις ακόμα και στη διάταξη των τραπεζιών που προωθεί την κοινωνικοποίηση και την απόλυτη διασκέδαση των θαμώνων.

Ο πρώτος όροφος έγινε αγνώριστος αφού παρέχει ίσως την πιο ωραία θέα της περιοχής των Φοινικούδων, με προέκταση στον ανανεωμένο χώρο της βεράντας, που προσδίδει έτσι την αίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Ο κ. Κρις Χριστοδούλου, CEO των TGI Fridays Cyprus ανέφερε σχετικά: «Ως ηγέτες του casual dining, έχουμε υποχρέωση να εξελισσόμαστε και να προσφέρουμε το καλύτερο στους θαμώνες των εστιατορίων μας». «Οι φιλοξενούμενοι μας», πρόσθεσε ο κος Χριστοδούλου, «αναμένουν συνεχώς περισσότερα, γι’ αυτό κι εμείς προσπαθούμε να παραμένουμε πιστοί στις προσδοκίες τους. Είμαστε σίγουροι ότι οι επισκέπτες μας, στο ανανεωμένο εστιατόριο της Λάρνακας, έχουν την ευκαιρία να βιώσουν, από τους πρώτους στην Ευρώπη, την ανανέωση αυτή και να απολαύσουν στο έπακρο τη νέα εμπειρία των TGI Fridays».

Send this to a friend