Home ΕΞΟΔΟΣ Ψάχνετε την τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο; Το Karydhia Cottage Villa είναι η λύση! (pics)
Ψάχνετε την τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο; Το Karydhia Cottage Villa είναι η λύση! (pics)

Ψάχνετε την τέλεια απόδραση για το Σαββατοκύριακο; Το Karydhia Cottage Villa είναι η λύση! (pics)

Το Karydhia Cottage είναι ο ιδανικός χώρος για να ξεφύγετε από την ρουτίνα και να αλλάξετε παραστάσεις. Είναι κατάλληλο για όλες τις εποχές του χρόνου τόσο για το καλοκαίρι , όσο και για τον χειμώνα που μας έρχεται.

To Karydhia Cottage είναι ένα όμορφο πέτρινο εξοχικό σπίτι 150 χρονών με μεγάλη αυλή γεμάτη δέντρα συμπεριλαμβανομένης μια τεράστιας καρυδιάς. Άνετο και ζεστό το χειμώνα, δροσερό και φρέσκο το καλοκαίρι, οι πέτρινοι τοίχοι του σπιτιού είναι διακοσμημένοι με πολλά παλιά αντικείμενα και αντίκες. Απολαύστε την ηρεμία και τη γαλήνη που βρίσκεται γύρω από την πισίνα ή κάτω από τα δέντρα, καρυδιές και ρόδιες στην όμορφη αυλή.

Βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την περιοχή, και την παρθένα χερσόνησο του Ακάμα (Πάφος, χωριό Αρόδες) και τα μονοπάτια της φύσης.

Αυτή είναι η περιοχή όπου οι θαλάσσιες χελώνες καρέτα καρέτα γεννούν τα αυγά τους, ένα είδος που προστατεύεται από την Greenpeace. Οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν το Φαράγγι του Άβακα, τον κύκλο, πεζοπορία, ή να κολυμπήσουν στις κοντινές παραλίες που απέχουν μόλις 10 χλμ. (15 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Το Karydhia Cottage έχει ένα ευρύχωρο μεγάλο σαλόνι με τηλεόραση, σε συνδυασμό με μια κουζίνα, πλήρως επιπλωμένο και εξοπλισμένο, με ένα εξαιρετικό μεγάλο τζάκι. Υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια (2 δίκλινα και 1 με δύο μονά) και ένα ντους. Ανεμιστήρες οροφής στα υπνοδωμάτια και air-condition. Κεντρική θέρμανση σε ολόκληρο το σπίτι.

Υπάρχει επίσης ιδιωτική πισίνα ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

 

Send this to a friend