Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ ΒΙΝΤΕΟ: Ο επιζήσας του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας αποκαλύπτει όσα έζησε! «Είδα τους φίλους μου πεθαμένους…»
ΒΙΝΤΕΟ: Ο επιζήσας του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας αποκαλύπτει όσα έζησε! «Είδα τους φίλους μου πεθαμένους…»

ΒΙΝΤΕΟ: Ο επιζήσας του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας αποκαλύπτει όσα έζησε! «Είδα τους φίλους μου πεθαμένους…»

Ο άνθρωπος που πυροβόλησαν πρώτον και τραυμάτισαν οι εκτελεστές του Φάνου Καλοψιδιώτη έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Δημόπουλο.

Ο Παναγιώτης Καλλιτσιώνης άλλως Βαλεντίνος, στενός φίλος και φρουρός ασφαλείας του Φάνου Καλοψιδιώτη. το μοιραίο βράδυ της 23ης Ιουνίου του 2016 καθόταν σε τραπέζι ακριβώς δίπλα από αυτό των δολοφονηθέντων Φάνου Καλοψιδιώτη, και του ζεύγους Ηλία και Σκεύης Χατζηευθυμίου. Στο ίδιο τραπέζι με τον Βαλεντίνο καθόταν και ο Dejan επίσης φρουρός ασφαλείας του Καλοψιδιώτη που κρίθηκε ένοχος από το κακουργιοδικείο και καταδικάσθηκε για τη στυγερή δολοφονία.

Τα όσα συγκλονιστικά εξιστόρησε στον Παναγιώτη Δημόπουλο για λογαριασμό του Alpha Κύπρου ο Βαλεντίνος, δεν προβλήθηκαν ποτέ στην κυπριακή τηλεόραση, παρά μόνο χρησιμοποιήθηκαν και προβλήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της υπόθεσης στην αίθουσα του κακουργιοδικείου.

 

Πηγή: cyprustimes.com

Send this to a friend