Home ΛΑΡΝΑΚΑ Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το IGUANA έρχεται για να ξυπνήσει τις μνήμες τον παλιών αλλά και να αγαπηθεί από τους νέους»
Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το IGUANA έρχεται για να ξυπνήσει τις μνήμες τον παλιών αλλά και να αγαπηθεί από τους νέους»

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Το IGUANA έρχεται για να ξυπνήσει τις μνήμες τον παλιών αλλά και να αγαπηθεί από τους νέους»

Το IGUANA  επιστρέφει στη Λάρνακα στις 2 Ιουνίου και έρχεται για να δώσει ένα νέο πνεύμα στην περιοχή Μακένζυ. Για όσους δεν γνωρίζουν το IGUANA υπήρξε ένα από τα διασημότερα club της πόλης , στην περιοχή της Δεκέλειας, προσφέροντας απίστευτη διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες οργίαζαν για την επιστροφή του IGUANA αφού πολλοί από τους παλιούς πελάτες του δεν πίστευαν πως το club «θρύλος» θα ανοίξει ξανά.

Αυτό που δεν ήταν ακριβώς διευκρινισμένο ήταν η τοποθεσία και ο τρόπος λειτουργίας του νέου μαγαζιού. Εμείς επικοινωνήσαμε με τον ιδιοκτήτη του IGUANA, Γιώργο Κωνσταντίνου (γνωστός ως Κόκος Iguana) και μας έλυσε όλες τις απορίες μας.

Πότε γεννήθηκε η ιδέα της επιστροφής του IGUANA;

Πριν από δύο χρόνια  έγινε μια αφιέρωση για το IGUANA από παλιούς πελάτες και αυτό με έβαλε σε σκέψεις. Ο κόσμος αγάπησε πολύ το συγκεκριμένο club και έτσι η ιδέα μου ήταν γιατί να μην φέρω πίσω αυτό που αγαπήθηκε τόσο πολύ από τον κόσμο; Κράτησα , έτσι, την ιδέα στο μυαλό μου και είπα πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα την υλοποιήσω.  Γνωρίζοντας πως το IGUANA κουβαλά ένα βαρύ όνομα πίσω του ήθελα να ήμουν προετοιμασμένος για όλες τις επιθυμίες του κόσμου.

Πως κατάλαβες πως το 2017 είναι η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρεις το IGUANA;

Καταρχάς το σημαντικότερο για μένα ήταν να βρω τον κατάλληλο χώρο ο οποίος έπρεπε να είναι δίπλα στη θάλασσα.  Έτσι όταν εξασφάλισα τον συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή Μακένζυ, ένιωσα πως ήταν η κατάλληλη στιγμή να επαναφέρω τον IGUANA .

Γιατί αποφάσισες να επαναφέρεις το IGUANA και όχι να ξεκινήσεις κάτι εντελώς καινούργιο;

Σκοπός μου ήταν να φέρω την αλλαγή αλλά και να ξυπνήσω μνήμες στους παλιούς πελάτες μου. Ήθελα και θέλω να προσελκύσω τόσο τους παλιούς πελάτες αλλά ταυτόχρονα θέλω οι ίδιοι να ξαναζήσουν την εμπειρία του IGUANA ούτως ώστε να μεταδώσουν και στα παιδιά τους τις εμπειρίες τους και την αγάπη που έδωσαν στο IGUANA.

Πότε και τι πρέπει να περιμένουμε εμείς από το IGUANA του 2017;

Στις 2 Ιουνίου θα έχουμε το pre-opening party και το Σαββατοκύριακο που θα ακολουθήσει έχουν ήδη προγραμματιστεί πολλά events. Το νέο IGUANA θα είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το παλιό αφού δεν θα λειτουργεί μόνο ως club αλλά θα είναι ένα all-day venue. Οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ ή το φαγητό τους δίπλα στη θάλασσα ν και το βράδυ θα μπορούν να βγουν με την παρέα του να διασκεδάσουν μέχρι τις πρωινές ώρες.

Μαρία Πορφυρίου

Send this to a friend