Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Φροντιστήριο T.I.M.E. για οικονομική ενισχύση του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου
Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Φροντιστήριο T.I.M.E. για οικονομική ενισχύση του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση από το Φροντιστήριο T.I.M.E. για οικονομική ενισχύση του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση διοργανώνεται στις 16.05.2024 στο εστιατόριο Αίθριον ( Ζήνωνος Κιτιέως) η ωρα 7:00 μ.μ. στην Λάρνακα.

Η  εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του δήμαρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα.

Στην εκδήλωση θα υπάρχει έκθεση μικρών έργων τέχνης, τα οποία δημιουργηθήκαν με αγάπη από του εργαστήριου τέχνης του Ιδιωτικού Φροντιστηρίου T.I.M.E. υπό της Έλενας Αναστασίου Νεοκλέους.

Ο σκοπός της εκδήλωσης, θα είναι η οικονομική ενισχύση του Ιδρύματος Αλκίνοος Αρτεμίου. Το Ίδρυμα Αλκίνοος Αρτεμίου συστάθηκε το 2021, εις μνήμη του Αλκίνοου Αρτεμίου, ο οποίος πέθανε απο καρκίνο στις 9 Δεκεμβρίου 2020. Αποστολή του Ιδρύματος είναι να βοηθήσει στην ποιοτικότερη, πιο ευχάριστη, πιο ανακουφιστική διαβίωση και φροντίδα των οικογενειών που νοσηλεύονται σε ογκολογικές και αιματολογικές κλινικές στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Όλοι εμείς είμαστε συνεπιβάτες, στο όμορφο αυτό ταξίδι για να χαρίσουμε χαμόγελα στα παιδιά αυτά  και στις οικογενειές τους.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

-ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ Τ.Ι.Μ.Ε

-ΙΔΡΥΜΑ ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ

-ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 99338657 Ευγενία Κωνσταντίνου  Συντονίστρια εκδήλωσης

Send this to a friend