Home ΛΑΡΝΑΚΑ Οι Native Active είναι οι πρώτοι Κύπριοι νικητές διεθνή διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού
Οι Native Active είναι οι πρώτοι Κύπριοι νικητές διεθνή διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού

Οι Native Active είναι οι πρώτοι Κύπριοι νικητές διεθνή διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού

Οι Native Active Music Production Group είναι οι πρώτοι Κύπριοι νικητές διεθνή διαγωνισμού σύνθεσης τραγουδιού που διεξήχθη για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Αμερική. Το τραγούδι τους ‘First’ κέρδισε το πρώτο βραβείο σύνθεσης και θα είναι προτεινόμενο για τη φετινή σαιζόν του διαγωνισμού. Ξεκίνησαν την παραγωγή μουσικής και video για πρώτη φορά το Μάϊο του 2016. Το Group τους αποτελείται από τρία άτομα εξιδεικευμένα στην παραγωγή και εκτέλεση μουσικής.

Οι Native Active δημιουργήθηκαν από Κύπριους νέους καλλιτέχνες οι οποίοι παρουσιάζονται με τα καλλιτεχνικά τους ονόματα. Το όνομα Native Active προήλθε από διαστημικό όρο που σημαίνει κίνδυνος αυτοκαταστροφής. Οι καλλιτέχνες που σχηματίζουν το Μουσικό Group Native Active, Alekson, Neo kai Malvina, έρχονται από διάφορα μέρη της Κύπρου και έχουν δημιουργήσει ένα προσωπικό studio ηχογράφησης στο οποίο γίνονται όλες οι διαδικασίες και προετοιμασίες του κάθε μουσικού project.

Επικεντρώνονται στη σύνθεση και δημιουργία ξένης εμπορικής μουσικής σε ρυθμούς pop, όπως dance, hip-hop και R&B. Αποτελούνται από τρεις μουσικούς, οι οποίοι συνθέτουν, παράγουν και παρουσιάζουν τη μουσική τους στον κόσμο. Φέτος, το 2017, έχουν ξεκινήσει με συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι είναι να τελειώσουν τη δισκογραφία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και να επικεντρωθούν στις live εμφανίσεις τους. Παράλληλα θα δημιουργήσουν και Music Video για κάθε τραγούδι. O Alekson, leader του Μουσικού Group, δήλωσε, ‘’Επηρεαζόμαστε από την καθημερινότητα, τα λάθη, τις προσδοκίες των ανθρώπων και οι συνθέσεις μας έχουν σκοπό να συμπαρασταθούν, να ενθαρρύνουν και να δημιουργήσουν ευχάριστη ατμόσφαιρα στους ακροατές.’’

Neo:

Επαγγελματίας καλλιτέχνης των Native Active, 24 ετών, από την Λάρνακα. Ξεκίνησε τη μουσική στα 13 του χρόνια και ασχολείται επαγγελματικά με τη μουσική παραγωγή. Μόλις ξεκίνησε τις σπουδές του στην Κύπρο, γνώρισε τον Alekson και σχημάτισαν τους Native Active. Έπειτα θα τελειοποιήσει τις μουσικές σπουδές του, με σκοπό να δημιουργήσει μουσικές συνεργασίες στο εξωτερικό.

Αlekson:

Είναι ο Leader των Native Active, 29 ετών, από την Λευκωσία και ξεκίνησε την μουσική στα 14 του χρόνια. Τελείωσε τις σπουδές μουσικολογίας και επεκτάθηκε στην μουσική παραγωγή εμπορικής μουσικής. Στην Κύπρο συνεργάστηκε με αρκετούς μουσικούς έτσι ώστε να μαζέψει τους κατάλληλους για το Group και όλοι μαζί δημιουργήσανε τους Native Active.

Malvina:

Είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Λεμεσό.  Ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική σε ηλικία 5 ετών όταν ξεκίνησε μαθήματα πιάνου και έγινε μέλος του Φωνητικού Συνόλου ‘’Διάσταση’’.  Το 2013 πήρε πτυχίο στη μουσική και στο τραγούδι από το Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία. Γνώρισε τον Alekson μέσω ενός κοινού γνωστού και τώρα είναι μέλος των Native Active. Παράλληλα διδάσκει φωνητική σε ωδεία και τραγουδάει σε διάφορα μέρη με τις μπάντες που είναι μέλος.

Δείτε το Videoclip του νικητήριου τραγουδιού των Native Active, ‘First’, που γυρίστηκε σε διάφορα μέρη της Κύπρου εδώ:

 

 

 

 

 

Send this to a friend