Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Καραγκιοζιλίκια στο Astra – Pogon! Ο διαιτητής έκανε όργια για να μπει γκολ στο α΄ μέρος! – VIDEO
Καραγκιοζιλίκια στο Astra – Pogon! Ο διαιτητής έκανε όργια για να μπει γκολ στο α΄ μέρος! – VIDEO

Καραγκιοζιλίκια στο Astra – Pogon! Ο διαιτητής έκανε όργια για να μπει γκολ στο α΄ μέρος! – VIDEO

Για μια ακόμη φορά σημειώνονται ρεζιλίκια επί κυπριακού εδάφους.

 Του Φάνη Μακρίδη

Την Τετάρτη (25/01) διεξήχθη στην Γεροσκήπου (και όχι στην Αγ. Νάπα όπως λανθασμένα γράψαμε προηγουμένως) διεθνές φιλικό μεταξύ της ρουμανικής Άστρα και της πολωνικής Πογκόν, με τον διαιτητή να δίνει την εντύπωση πως ήθελε σώνει και καλά να μπει γκολ στο α΄ μέρος!

Οι παράξενες αποφάσεις του στα τελευταία στάδια του α΄ μέρους, εξόργισαν τους παίκτες και των δυο ομάδων, αφού φρόντισαν να αστοχήσουν τρεις φορές από την άσπρη βούλα (δυο πέναλτι και μια επανάληψη).

Μάλιστα, στα αποδυτήρια επιτέθηκαν κατά του Κύπριου ατζέντη που διευθετεί χειμερινές προετοιμασίες και φιλικά στην Κύπρο για λογαριασμό ξένων ομάδων.

Το ThemaOnline σας μεταφέρει τα όσα έγιναν στα τελευταία στάδια του ημιχρόνου της αναμέτρησης που προσφερόταν για στοιχηματισμό σε όλες τις γνωστές εταιρείες ηλεκτρονικού στοιχήματος.

Στο 43ο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 0-0, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι μετά από εκτέλεση κόρνερ που είχε κερδίσει η Άστρα.

Ρουμάνος ποδοσφαιριστής πληροφόρησε τον διαιτητή πως δεν υπήρχε πέναλτι, όμως ο τελευταία επέμενε.

Έτσι λοιπόν ο παίκτης της Άστρα αποφάσισε να τηρήσει το fair play και να… πασάρει στον τερματοφύλακα, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα.

Ο ρεφ, ωστόσο, επέμεινε. Έδωσε επανάληψη! Πάλι χωρίς να υπάρχει λόγος. Τη δεύτερη φορά που κλήθηκε να εκτελέσει το πέναλτι ο ποδοσφαιριστής, αποφάσισε να σουτάρει έξω.

Και φτάνουμε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων! Ο διαιτητής που φαίνεται ότι είχε τους λόγους του να μην σφυρίξει λήξη, παρόλο που δεν υπήρχε καθυστέρηση, «εφηύρε» πέναλτι, αυτή τη φορά υπέρ της Πογκόν. Δυο παίκτες διεκδίκησαν την μπάλα στον αέρα κι ο διαιτητής βρήκε την ευκαιρία να υποδέιξει για δεύτερη φορά την άσπρη βούλα.

Ευτυχώς, ούτε ο παίκτης της πολωνικής ομάδας που ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι έκανε τη χάρη στον διαιτητή και το έβγαλε έξω.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν τέσσερα γκολ. Η Πογκόν επιβλήθηκε 3-1 της Άστρα, με τα τέρματα να επιτυγχάνονται στα ακόλουθα λεπτά: 51’, 53΄, 66΄, 85΄.

Πηγή: tothemaonline

Send this to a friend