Μπουρεκάκια με μελιτζάνες, χαλούμι και καρύδια
Μία συνταγή από τον Σεφ Στέφανος Χρυσάνθου. Συστατικά Για τη ζύμη: 2 ½ φλιτζάνια χωριάτικο αλεύρι, 2 ½ κουταλιές ηλιέλαιο, 1/3 κουταλάκι αλάτι, ½ – 3/4 φλ. χλιαρό νερό. Γέμιση: 3 μέτριες μελιτζάνες, 3/4 φλ. τριμμένο χαλούμι, ½ κουταλάκι ψιλοκομμένο δυόσμο, 1/4 φλ. χοντροκομμένη καρυδόψιχα, αλάτι, πιπέρι. Σαλάτα: 1 γερή χούφτα φύλλα ρόκας τεμαχισμένα, 2 […]