Home ΕΞΟΔΟΣ Χαλλούμι, αποξηραμένα φρούτα και πολλή αγάπη: Αυτή τη σαλάτα του Ευ Κουζήν θα τη λατρέψετε
Χαλλούμι, αποξηραμένα φρούτα και πολλή αγάπη: Αυτή τη σαλάτα του Ευ Κουζήν θα τη λατρέψετε

Χαλλούμι, αποξηραμένα φρούτα και πολλή αγάπη: Αυτή τη σαλάτα του Ευ Κουζήν θα τη λατρέψετε

Larnakaonline Exodos

Υπάρχουν σαλάτες που τις παραγγέλνεις για τη μέση και καταλήγεις να τις θέλεις ολόκληρες για σένα. Η σαλάτα Ευ Κουζήν έχει όλα τα στοιχεία για να γίνει μία από αυτές: χρώμα, διαφορετικές υφές και έναν συνδυασμό υλικών που σου ανοίγει την όρεξη από την πρώτη ματιά.

Πρωταγωνιστής της, το ψημένο χαλλούμι, που συναντά τη γλύκα των αποξηραμένων φρούτων πάνω σε μια βάση από πράσινα φύλλα. Η αλμυρή γεύση του τυριού και οι φρουτένιες νότες δίνουν χαρακτήρα στο πιάτο, σε έναν συνδυασμό που σε προσκαλεί να βάλεις λίγο απ’ όλα στο πιρούνι σου.

Το ωραίο με αυτή τη σαλάτα είναι ότι ταιριάζει τόσο σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα όσο και σε ένα χαλαρό τραπέζι με φίλους. Μπορείς να την επιλέξεις για το γεύμα σου ή να την παραγγείλεις μαζί με τα υπόλοιπα πιάτα της παρέας. Αν, βέβαια, είσαι διατεθειμένος να τη μοιραστείς!

Στο Ευ Κουζήν, η αγάπη για το φαγητό εκφράζεται μέσα από γνώριμα υλικά και συνδυασμούς που μας δίνουν έναν ακόμη λόγο να καθίσουμε στο τραπέζι. Και η σαλάτα που φέρει το όνομά του είναι μια πεντανόστιμη αφορμή να βάλουμε λίγο περισσότερο χρώμα στο επόμενο μεσημεριανό μας.

Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις τον κατάλογο, ξέρεις από πού να ξεκινήσεις.

Ευ Κουζήν | Κίμωνος 3, Λάρνακα
Τηλέφωνο: 7000 3336
www.eukouzin.com

 

Send this to a friend