Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου για ίδρυση Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου: Μια από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές ημέρες από τότε που εκλέγηκα βουλευτής
Αποστόλου για ίδρυση Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου: Μια από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές ημέρες από τότε που εκλέγηκα βουλευτής

Αποστόλου για ίδρυση Εθνικού Ινστιτούτου Καρκίνου: Μια από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές ημέρες από τότε που εκλέγηκα βουλευτής

Σε μία πολύ ιδιαίτερη ομιλία από το βήμα της Βουλής προχώρησε ο Βουλευτής της Επαρχίας Λάρνακας και υποψήφιος Βουλευτής με το ΔΗΚΟ Ανδρέας Αποστόλου αναφερόμενος στην ίδρυση Εθνικού Ινστιτούτου καρκίνου. Κάτι που αποτέλεσε βασικό στόχο του κύριου Αποστόλου από τη στιγμή που εξελέγη το 2021.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι οι υπηρεσίες που παρέχονται στους καρκινοπαθείς στην Κύπρο είναι πολύ υψηλής ποιότητας και η Κύπρος δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

“Είναι πολύ σημαντικό να ευχαριστήσουμε όλες και όλους που εργάστηκαν όλα αυτά τα χρόνια για να βρίσκεται η Κύπρος σε αυτή την πολύ τιμητική θέση και να στηρίζει με αυτόν τον τρόπο του καρκινοπαθείς και τις οικογένειες τους”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Επίσης, ευχαρίστησε τους τέσσερις τελευταίους Υπουργούς Υγείας (Μιχάλη Χατζηπαντέλα, Πόπη Κανάρη, Μιχάλη Δαμιανού, Νεόφυτο Χαραλαμπίδη) καθώς και τον Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής τον γιατρό Πάυλο Δράκο, την προκάτοχό του Στέλλα Κυριακίδου και τον Πρόεδρο της Μόνιμης Επιτροπής Καρκίνου Αντώνη Τρύφωνος.

Send this to a friend