
Τραγωδία σε παραλία στη Λάρνακα, νεκρός 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρνακα, όπου 56χρονος εκπαιδευτής αλόγων, έχασε τη ζωή του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για κάτοικο της επαρχίας Λευκωσίας. Η πληροφορία ενώπιον των Αρχών, για άτομο το οποίο βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του σε παραλία σκύλων στην επαρχία Λάρνακας, έφτασε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, γύρω στις 16:30.
Στο σημείο έσπευσε πλήρωμα ασθενοφόρων, που μετέφερε τον 56χρονο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στη σκηνή μετέβησαν και μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις.
Τα αίτια και οι συνθήκες θανάτου του 56χρονου διερευνώνται από την Αστυνομία, ωστόσο σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 56χρονος είχε μεταβεί στην εν λόγω παραλία μαζί με άλλα τρία άτομα και με τέσσερα άλογα, για εκπαίδευσή τους.
Φαίνεται ο ίδιος με το άλογό του κάποια στιγμή να μπήκαν στη θάλασσα και σε απόσταση 50 περίπου μέτρων από την ακτή – νερό βάθος περίπου τεσσάρων μέτρων – ο 56χρονος να έπεσε στο νερό. Τότε προσπάθησε να κολυμπήσει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να τον ανασύρουν τα άλλα άτομα χωρίς τις αισθήσεις του.
Η Αστυνομία συνεχίζει να διερευνά.