Home ΛΑΡΝΑΚΑ Προσηλωμένος στο στόχο του για ασφαλή κοινωνία δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας
Προσηλωμένος στο στόχο του για ασφαλή κοινωνία δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας

Προσηλωμένος στο στόχο του για ασφαλή κοινωνία δηλώνει ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας

Προσηλωμένος στο στόχο του για μια ασφαλή κοινωνία, δηλώνει ότι είναι ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου, μετά την απόφαση του Αρχηγού της Αστυνομίας να ανακαλέσει την μετάθεση του, διαβεβαιώνοντας πως η μεταξύ τους άριστη συνεργασία θα συνεχιστεί.

Σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Αστυνομικός Διευθυντής Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου αναφέρει πω «είναι με ιδιαίτερη συγκίνηση που εκφράζω τις θερμότατές μου ευχαριστίες προς τον Δήμαρχο Λάρνακας Ανδρέα Βύρα, όλους ανεξαιρέτως τους Βουλευτές της Επαρχίας Λάρνακας, δημοσιογράφους, νομικούς κύκλους, συνάδελφους αλλά και συμπολίτες μου, για την αμέριστη στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν στο πρόσωπό μου, το τελευταίο 24ώρο, με αφορμή την ανακοίνωση της μετάθεσής μου».

Θέλω να τονίσω, συνεχίζει η ανάρτηση του κ. Ζαχαρίου «ότι παραμένω προσηλωμένος στο στόχο μου και θα αναλώσω όλες μου τις δυνάμεις για μια πιο ασφαλή κοινωνία, στηρίζοντας παράλληλα τους συναδέλφους μου στο δύσκολο και πολύπλευρο έργο που επιτελούν».

 

 

Ταυτόχρονα, σημειώνει «δεν μπορώ παρά να εκφράσω την ευαρέσκειά μου για την απόφαση του Αρχηγού Αστυνομίας να ανακαλέσει την μετάθεσή μου, διαβεβαιώνοντας τον ότι η μεταξύ μας άψογη συνεργασία θα συνεχιστεί».

Send this to a friend