Home ΛΑΡΝΑΚΑ «Ο Ναός της Μελπομένης» ένα νέο θεατρικό εργαστήρι της Μόνικας Μελέκη στη Λάρνακα
«Ο Ναός της Μελπομένης» ένα νέο θεατρικό εργαστήρι της Μόνικας Μελέκη στη Λάρνακα

«Ο Ναός της Μελπομένης» ένα νέο θεατρικό εργαστήρι της Μόνικας Μελέκη στη Λάρνακα

Με την έναρξη της νέας θεατρικής περιόδου και της νέας σχολικής χρονιάς, άρχισε τη λειτουργία του το Θεατρικό Εργαστήρι για παιδιά και νέους «Ο Ναός της Μελπομένης» στη Λάρνακα.

Καλλιτεχνική διευθύντρια, ηθοποιός και σκηνοθέτης Μόνικα Μελέκη, η οποία έχει μια μακρόχρονη εμπειρία ως εμψυχώτρια και παιδαγωγός θεατρικών εργαστηρίων για παιδιά και νέους, καθώς και μια πολύχρονη και καταξιωμένη θεατρική πορεία σε επαγγελματικό επίπεδο. «Ο Ναός της Μελπομένης» στεγάζεται στο δικό του χώρο οδός Έκτορος 6 Λάρνακα περιοχή Προδρόμου.

Ένας χώρος διαμορφωμένος με πολλή αγάπη για τα παιδιά, και αισθητική ώστε να λειτουργεί ως χώρος δημιουργίας και έμπνευσης ,αλλά και με προοπτική να φιλοξενεί παραστάσεις της μικρής φόρμας.

 

 

Το Θεατρικό Εργαστήρι έχει ως γνώμονα την προσφορά μιας δημιουργικής δραστηριότητας στα παιδιά και τους νέους για μια άμεση συμμετοχή στη θεατρική πράξη, μέσα από ένα μελετημένο και εξειδικευμένο πρόγραμμα.

Η συμμετοχή αυτή θα συμβάλει στην ψυχική, πνευματική και σωματική τους υγεία, καθώς και στη σωστή ψυχαγωγία και καλλιέργεια των παιδιών, συνδυασμένη με την παροχή γνώσεων στην παιδεία με την ευρύτερη έννοια του όρου. Το θεατρικό παιχνίδι ,η παντομίμα, ο αυτοσχεδιασμός ,η αγωγή του λόγου, η σκηνική κίνηση που θα διδαχτούν, καθώς και η διδασκαλία, το ανέβασμα και παρουσίαση θεατρικού έργου ,θα συμβάλλουν στην ψυχική και πνευματική καλλιέργεια των παιδιών, στην έκφραση της φαντασίας και δημιουργικότητας τους ,στη γλωσσική καλλιέργεια, στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κίνησης και φωνής, στην καλλιέργεια ομαδικού πνεύματος, επικοινωνίας, συνεργασίας, αλληλεγγύης ,εμπιστοσύνης και ομαδικότητας.

 

Το πρόγραμμα μαθημάτων δημιουργικών δραστηριοτήτων έχει ως ακολούθως
κάθε Σάββατο:

10: 30-11:30 για παιδιά 4-6 χρονών
11:30-1:00 παιδιά 7-10 χρονών
1:00-3:00 παιδιά 11-14 χρονών
3:00-5:00 έφηβος 15-18 χρονών
5:00-6:30 για παιδιά στα βουλγάρικα
κάθε Τρίτη
3 :30-4 : 30 για παιδιά 3-4 χρόνων
στις 4 :30-5 :30 για παιδιά 5-7 χρονών
κάθε παρασκευή
λειτουργούν τμήματα για παιδιά και νέους στην Άναφωτια στο χώρο του Κοινοτικού Συμβουλίου 3 : 30 – 7:30

Για εγγραφές πληροφορίες και περαιτέρω ενημέρωση στα τηλέφωνα
99 43 41 46 και 9949 01 02

Send this to a friend