Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες το μεσημέρι στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών από την ΥΚΑΝ, σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές.

Τα ναρκωτικά εντοπίστηκαν μετά από έλεγχο που έγινε στις αποσκευές δύο αντρών ηλικίας 19 και 25 ετών, οι οποίοι αφίχθηκαν στο αεροδρόμιο Λάρνακας, προερχόμενοι Ευρωπαϊκή χώρα.

Στην αποσκευή που είχε στην κατοχή του ο 25χρονος ανευρέθηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 17 κιλών και 350 γραμμαρίων, ενώ στην αποσκευή του 19χρονου, ανευρέθηκαν πέντε νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους 17 κιλών και 950 γραμμαρίων.

 

 

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν για αυτόφωρα αδικήματα και τέθηκαν υπό κράτηση.

 

Μετά τους βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο Κιτίου, στόχος έγινε και το Δημοτικό Σχολείο Κιτίου, με τις Αρχές να διερευνούν το ενδεχόμενο διασύνδεσης των δύο περιστατικών.

Μια βδομάδα μετά τους βανδαλισμούς στο Γυμνάσιο Κιτίου, άγνωστοι κτύπησαν και το Δημοτικό Σχολείο Κιτίου, σπάζοντας τζάμια και γράφοντας συνθήματα σε τοίχους.

Τα συνθήματα αυτά ενδεχομένως να παραπέμπουν και στους δράστες. Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας όπου παρέλαβαν υλικό από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης από την περιοχή.

Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο οι βανδαλισμοί να αποτελούν «απάντηση» στις ζημιές που προκλήθηκαν στο Γυμνάσιο Κιτίου την περασμένη βδομάδα.

Πάντως σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Δρομολαξιάς – Μενεού, ζητήθηκε επανειλημμένα η φρούρηση του Δημοτικού Σχολείου Κιτίου, χωρίς ωστόσο ανταπόκριση.

 

Στο λιμάνι της Λάρνακας έφτασε το πλοίο USS New York. Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της η Αμερικανίδα Πρέσβειρα στη Λευκωσία,Τζούλι Φίσερ, «καλωσορίζουμε την πρώτη επίσκεψη του πλοίου. «Αυτό το πλοίο κουβαλά μαζί του εξαιρετική ιστορία – μέρος του κύτους είναι κατασκευασμένο από χάλυβα που ανακτήθηκε από το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου μετά την 11η Σεπτεμβρίου».

 

 

Send this to a friend