Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στο “σφυρί” νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα
Στο “σφυρί” νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα

Στο “σφυρί” νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα

Σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου μπαίνει κτήριο που λειτουργεί με βάση την περιγραφή ως νυχτερινό κέντρο στη Λάρνακα.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στη πλατφόρμα της https://www.eauction-cy.com και το ακίνητο έχει ως επιφυλασσόμενη τιμή πώλησης τις €640.000.

Βρίσκεται δίπλα στην εμπορική οδό Ερμού, έχει συνολικό καλυμμένο εμβαδόν 250 τ.μ., είναι χτισμένο σε οικόπεδο με εμβαδόν 390 τ.μ., και έχει πρόσοψη δρόμου 4μ.

 

 

Το κτήριο που ανήκει στο χαρτοφυλάκιο της Gordian Holdings κατασκευάστηκε το 2003 και είναι ενεργειακής κλάσης Η.

Για να συμμετάσχει κάποιος στον πλειστηριασμό, θα πρέπει να καταβάλει ως εγγύηση το ποσό των €64.000.  Η εγγύηση συμμετοχής θα πρέπει να καταβληθεί όχι νωρίτερα από πέντε (5) εργάσιμες μέρες πριν την ημέρα του πλειστηριασμού και το αργότερο μέχρι ώρα 15:00, δύο (2) εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία του πλειστηριασμού.

Νοείται ότι, σε περίπτωση που η εγγύηση συμμετοχής, καταβάλλεται μέσω δέσμευσης χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, η δέσμευση μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 7:00 π.μ., της προηγούμενης εργάσιμης ημέρας του ηλεκτρονικού πλειστηριασμού.

Για να διαβάσετε λεπτομέρειες για το ακίνητο πατήστε εδώ

Send this to a friend