Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον β΄γύρο – Τους συνεχάρη ο Γερουλάνος
ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον β΄γύρο – Τους συνεχάρη ο Γερουλάνος

ΠΑΣΟΚ: Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας στον β΄γύρο – Τους συνεχάρη ο Γερουλάνος

Νίκος Ανδρουλάκης και Χάρης Δούκας οι μονομάχοι του δεύτερου γύρου.

Στον δεύτερο γύρο της επόμενης Κυριακής θα κριθεί ο επόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των Νίκου Ανδρουλάκη, που αναδείχθηκε πρώτος και του Χάρη Δούκα, που κέρδισε στο νήμα τον Παύλο Γερουλάνο.

Η διαφορά του κ. Δούκα και του κ. Γερουλάνου ήταν μερικές εκατοντάδες ψήφοι, με το μεγάλο θρίλερ να εξελίσσεται στην Αττική, όπου ο κ. Γερουλάνος ήρθε πρώτος, η Άννα Διαμαντοπούλου δεύτερη, ο Νίκος Ανδρουλάκης τρίτος και ο Χάρης Δούκας τέταρτος.

 

 

Με την ενσωμάτωση των εκλογικών τμημάτων της Αττικής, ο κ. Γερουλάνος εμφάνιζε μεγάλη δυναμική και ψαλίδιζε συνεχώς τη διαφορά. Όμως, τελικώς, ο κ. Δούκας διατήρησε το προβάδισμά του.

Τόσο οι δύο μονομάχοι του δεύτερου γύρου, όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, έστειλαν μήνυμα ενότητας για το ΠΑΣΟΚ την επόμενη ημέρα, ενώ ο κ. Γερουλάνος συνεχάρη τους κ.κ. Δούκα και Ανδρουλάκη, κάνοντας λόγο για απολύτως σεβαστή απόφαση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ, ενώ σημείωσε ότι κανένας δεν μπορεί να τους κατευθύνει στον επόμενο γύρο.

Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή από τον Χάρη Δούκα

Δηλώσεις στους δημοσιογράφους έκανε ο Χάρης Δούκας, που μετά από μια νύχτα θρίλερ πέρασε στον β’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών.

Ο κ. Δούκας ευχαρίστησε τους χιλιάδες ψηφοφόρους που πήγαν στις κάλπες. Όπως ανέφερε, η επόμενη ημέρα βρίσκει ισχυρό το ΠΑΣΟΚ. Ο ίδιος απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να ψηφίσουν την επόμενη Κυριακή για να γυρίσει σελίδα η παράταξη.

Με συνθήματα η υποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Send this to a friend