Home ΛΑΡΝΑΚΑ Mε Χρίστο Δάντη, Hovig και όχι μόνο φέτος το φιλανθρωπικό φεστιβάλ…
Mε Χρίστο Δάντη, Hovig και όχι μόνο φέτος το φιλανθρωπικό φεστιβάλ…

Mε Χρίστο Δάντη, Hovig και όχι μόνο φέτος το φιλανθρωπικό φεστιβάλ…

 

 

Η διήμερη φιλανθρωπική εκδήλωση ¨Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας’’ πραγματοποιείται για 4η συνεχή χρονιά στο “Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου” όπου έχει καταστεί θεσμός αφού αγκαλιάζεται από χιλιάδες συνανθρώπους μας οι οποίοι συμβάλλουν αποφασιστικά στην επίτευξη των σκοπών της.

Φέτος το διήμερο φιλανθρωπικό Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Οκτωβρίου στο Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου στην Δρομολαξιά από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 00:00 τα μεσάνυχτα.

Το φεστιβάλ αγάπης στηρίζεται στους διοργανωτές, το Περιβόλι του Αγίου Λαζάρου, το Κέντρο ΑΜΕΑ «Αγιος Λάζαρος» και την οικογένεια του μικρού Σάββα.

 

Όλα τα έσοδα της εκδήλωσης αφορούν την ενίσχυση κοινωφελών Ιδρυμάτων που δραστηριοποιούνται κοινωνικά προσφέροντας υπηρεσίες φροντίδας, εκπαίδευσης και υγείας προς τον συνάνθρωπο.

Με απόλυτο σεβασμό, χριστιανική αγάπη και χαρά, σας προσκαλούμε για να περάσουμε υπέροχα ένα πανέμορφο διήμερο αγάπης με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους καθώς και με πληθώρα επιλογών φαγητού και ποτών.

Το διήμερο Ολοήμερο Φιλανθρωπικό Φεστιβάλ προμηνύεται να είναι πολύ διασκεδαστικό με θεατρικές παραστάσεις, αγώνες δίαθλου, ποδηλασία αλλά και γεμάτο δραστηριότητες, ανάμεσά τους τοξοβολία, βόλτα με άλογα και πολλά άλλα παιχνίδια. Στο πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι Χρίστος Δάντης, Νάσια Σιράκου, Hovig και Γιώργος Βασιλείου.

Το Σάββατο, 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακή βραδιά εις μνήμη των 50 χρόνων της Τούρκικης Εισβολής με τον Μιχάλη Χατζήμιχαηλ και το μουσικό του σχήμα.

Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν την πτώση των αλεξιπτωτιστών αλλά και την κατάρριψη του ρεκόρ γκίνες της μεγαλύτερης σιεφταλιάς 75 μέτρων.

Επιπρόσθετα, θα συμμετέχει και η διακεκριμένη ιστιοπλόος Μαριλένα Μακρή, όπου εις ένδειξη αντίστασης για την επι χρόνια Τουρκική κατοχή, θα ξεκινήσει το ταξίδι της από το λιμανάκι της Αγίας Τριάδας και θα κορυφώνεται στην Μαρίνα Λάρνακας.

Αυτή η πρωτοβουλία ενισχύει περαιτέρω τη δέσμευση της Μαριλένας στην κοινότητά του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου και για τον ευρύτερο ανθρωπιστικό σκοπό.

Την όλη εκδήλωση θα παρουσιάζουν οι Μάριος Πρίαμος, Χριστόδουλος Χριστοδούλου, Μύριελ Γρηγορίου και Μαίρη Ταραλίδη.

Όλοι μαζί, ενωμένοι στην αποστολή μας να κάνουμε μια ουσιαστική διαφορά.

Send this to a friend