Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Έψηναν στα κάρβουνα την ώρα που απέδρασε ο Δώρος, σε διαθεσιμότητα οι ΜΜΑΔίτες
Έψηναν στα κάρβουνα την ώρα που απέδρασε ο Δώρος, σε διαθεσιμότητα οι ΜΜΑΔίτες

Έψηναν στα κάρβουνα την ώρα που απέδρασε ο Δώρος, σε διαθεσιμότητα οι ΜΜΑΔίτες

 

 

Αναπάντητα παραμένουν δεκάδες ερωτήματα, αναφορικά με την απόδραση του 42χρονου ισοβίτη των Κεντρικών Φυλακών Δώρου Θεοφάνους, από την πατρική του οικία στα Χολέτρια της επαρχίας Πάφου.

Ένα εικοσιτετράωρο μετά την κινηματογραφική απόδραση του βαρυποινίτη κατάδικου, οι Αρχές συνεχίζουν με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες και εξετάσεις στην περιοχή με σκοπό τον εντοπισμό και τη σύλληψη του, με τη συνδρομή μελών και εξοπλισμού της Πολιτικής Άμυνας.

Μέχρι τώρα η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον 68χρονο πατέρα του δραπέτη και σε 43χρονο Σύρο, ως ύποπτοι για αδικήματα που αφορούν σε συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος και παροχής συνδρομής για διαφυγή προσώπου που τελεί υπό νόμιμη κράτηση.

 

Από την πρώτη στιγμή, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο «Κομμωτής» κατάφερε να αποδράσει κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη τεσσάρων δεσμοφυλάκων και τριών ΜΜΑΔιτών, που ήταν επιφορτισμένοι με τη φρούρηση του κατά τη διάρκεια της οκτάωρης άδειας που έλαβε από το σωφρονιστικό ίδρυμα για να επισκεφτεί τους συγγενείς του.

Ο Κοινοτάρχης Χολέτριων Χαράλαμπος Πάζαρος επιβεβαίωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση πληροφορίες ότι την ώρα της απόδρασης, στην πατρική οικία του 42χρονου βρισκόταν σε εξέλιξη… τραπέζι με τη συμμετοχή έντεκα περίπου ατόμων. Παρόντες φέρονται να ήταν οι γονείς, η αδελφή, κάποια από τα ξαδέλφια του και οι φρουροί-αστυνομικοί.

«Από τα άτομα που ήταν παρών στο τραπέζι (ο 43χρονος Σύρος) δεν ήταν παρών. Παρών ήταν έντεκα άτομα από το οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.»

 

Send this to a friend