Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας η ταινία “Perfect Days” από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας
Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας η ταινία “Perfect Days” από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

Τη Δευτέρα στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας η ταινία “Perfect Days” από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας

 

 

Η ποιητική ταινία του καταξιωμένου σκηνοθέτη Βιμ Βέντερς είναι μια βαθιά, συγκινητική ιστορία για την εύρεση νοήματος, γαλήνης και ομορφιάς στη ζωή, που θα παρουσιαστεί από την Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας, την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας Γιώργος Λυκούργος στις 8.30 μ.μ. με ελεύθερη είσοδο.

Η ταινία Perfect Days απέσπασε το βραβείο της Οικουμενικής Επιτροπής στο Φεστιβάλ Καννών και είναι υποψήφια για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνής Ταινίας. 2023, Κοινωνική, 123’ Σκηνοθεσία: Βιμ Βέντερ. Γλώσσα: Ιαπωνικά με ελληνικούς υπότιτλους.

Σύνοψη: Ο Hirayama φαίνεται απόλυτα ικανοποιημένος με την απλή ζωή του ως καθαριστής τουαλετών στο Τόκιο. Εκτός από την πολύ δομημένη καθημερινότητά του, απολαμβάνει το πάθος του για τη μουσική και τα βιβλία. Λατρεύει τα δέντρα και τα φωτογραφίζει.

 

Μια σειρά από απροσδόκητες συναντήσεις μας αποκαλύπτουν περισσότερα για το παρελθόν του.

Θα ακολουθήσει 15λεπτη συζήτηση της ταινίας.

Δεν επιτρέπεται η είσοδος σε άτομα κάτω των 18 ετών.

Σημείωση: Η Κινηματογραφική Λέσχη Λάρνακας δεν κάνει κρατήσεις και δεν επιτρέπεται στους παρευρισκόμενους να κρατούν καρέκλες για άτομα που δεν έχουν φτάσει ακόμη στον χώρο της εκδήλωσης.

Τηλέφωνο επικοινωνίας Κινηματογραφικής Λέσχης: 99434793

Με την οικονομική στήριξη του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

Send this to a friend