Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ Πως κατάντησαν την παραλία στη περιοχή της Καστέλλας στην Λάρνακα
Πως κατάντησαν την παραλία στη περιοχή της Καστέλλας στην Λάρνακα

Πως κατάντησαν την παραλία στη περιοχή της Καστέλλας στην Λάρνακα

 

 

Σε μια απαράδεκτη κατάσταση βρέθηκε οαναγνώστης της σελίδας μας κ. Δημήτριος Γκόγκας, ο οποίος μας έστειλε το φωτογραφικό υλικό φανερά αγανακτισμένος για την κατάσταση που επικρατεί εδώ και λίγες μέρες, στην περιοχή της παραλίας της γνωστής σε όλους μας Καστέλας, μιας πανέμορφής παραλίας βραβευμένης μάλιστα, με τη «Γαλάζια Σημαία», που απονέμεται κάθε χρόνο, στις παραλίες, που συμμορφώνονται με μια σειρά κριτηρίων, που περιλαμβάνουν την ποιότητα των νερών κολύμβησης, την περιβαλλοντική εκπαίδευση και πληροφόρηση, καθώς και την ασφάλεια και ορθή διαχείριση.

 

Όπως μας ανέφερε ο αγαπητός  μας κ. Γκόγκας, φανερά σοκαρισμένος για την όλη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή “Έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι όταν πέφτει στην αντίληψή μου μια άσχημη κατάσταση στην πόλη που ζω τα τελευταία χρόνια και την αγαπώ ως πατρίδα μου, να την κοινοποιώ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και να την αποστέλλω στο Δήμο της Λάρνακας, με την παράκληση να προβούν στην αποκατάσταση της, στην επιδόρθωση των κακώς κακτημένων.

 

Στην παραλία λοιπόν της Καστέλλας στην περιοχή του Makenzie  μπορεί να δει κανείς τις αυτοσχέδιες κατασκευές συμπολιτών μας, τον μικρό σκουπιδότοπο και τους κατεστραμένους κάδους απορριμμάτων. Η παραλία της Καστέλλας, υποδέχεται καθημερινά δεκάδες, εκατοντάδες επισκέπτες, τουρίστες και ντόπιους. Φανταστείτε τις αντιδράσεις τους όταν αντικρύζουν αυτές τις εικόνες, αλλά και τις εντυπώσεις που τους αφήνουν.

 

Νομίζω πως η Δημοτική αρχή θα πρέπει να επέμβει άμεσα, για την αποκατάσταση της απαράδεκτης αυτής κατάστασης, κατέληξε”.

 

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιες αρχές θα επιληφθούν σύντομα της όλης κατάστασης.

Send this to a friend