Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ζεύγος τουριστών κινδύνεψε να πνιγεί στην θάλασσα μετά από καυγά
Ζεύγος τουριστών κινδύνεψε να πνιγεί στην θάλασσα μετά από καυγά

Ζεύγος τουριστών κινδύνεψε να πνιγεί στην θάλασσα μετά από καυγά

 

 

Επιχείρηση διάσωσης ζεύγους τουριστών από τη Βρετανία, έστησαν το πρωί μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και της Λιμενικής Αστυνομίας στην περιοχή της παραλίας παρά το ΓΣΟ.

Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις επτά το πρωί, όταν 28χρονος Βρετανός τουρίστας τηλεφώνησε στην αστυνομική διεύθυνση Λεμεσού ζητώντας βοήθεια επειδή η 27χρονη σύντροφος του, μετά από καυγά που είχαν, μπήκε στη θάλασσα και απομακρύνθηκε σε μεγάλη απόσταση από την παραλία.

Περίπολο της άμεσης επέμβασης της Αστυνομίας μετέβη στην περιοχή όπου εντόπισε τον Βρετανό να κολυμπά προσπαθώντας να πλησιάσει τη σύντροφο του. Παράλληλα ενημερώθηκε σχετικά η Λιμενική Αστυνομά. Οι δύο τουρίστες που είχαν απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση από την παραλία άρχισαν να καλούν σε βοήθεια.

 

Φουσκωτό της λιμενικής αστυνομίας που έσπευσε επί τόπου, προσέγγισε τους δύο τουρίστες και τους βοήθησε να επιβιβαστούν στη βάρκα. Στη συνέχεια τους μετέφερε στο λιμάνι παραλιακού ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Περίπολο της Αστυνομίας μετέφερε επίσης τα προσωπικά τους αντικείμενα. Το ζεύγος απολογήθηκε για την αναστάτωση που προκάλεσε και ευχαρίστησε τις υπηρεσίες για τη βοήθεια που του παρείχαν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

Send this to a friend