Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ “Harmonia Residence”: περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!
“Harmonia Residence”: περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!

“Harmonia Residence”: περιοχή Βεργίνας στη Λάρνακα!

 

 

Η ανέγερση του “Harmonia Residence” προχωρά με γοργούς ρυθμούς, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα, και η ολοκλήρωση του έργου αναμένεται σε λιγότερο από 10 μήνες. Το ενδιαφέρον του αγοραστικού κοινού ήταν ιδιαίτερα έντονο, για το Harmonia, με αποτέλεσμα το έργο να είναι σχεδόν sold out πριν ακόμη αρχίσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο πολυτελές duplex ρετιρέ διαμέρισμα τριών υπνοδωματίων με ιδιωτικό roof garden. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό διαμέρισμα συνολικής έκτασης 247 m², εκ των οποίων οι εσωτερικοί χώροι καλύπτουν 128 m², διαθέτοντας τρία ευρύχωρα υπνοδωμάτια, δύο πλήρη μπάνια και ένα επιπλέον guest toilet. Συμπληρώνεται από μια μεγάλη καλυμμένη βεράντα 36 m² και ένα εντυπωσιακό roof garden 83 m², ιδανικό για χαλάρωση με την οικογένεια ή φίλους.

Το “Harmonia Residence” βρίσκεται σε μια ήσυχη, νεόκτιστη οικιστική περιοχή, που συνδυάζει την ηρεμία με την άμεση πρόσβαση σε όλες τις σύγχρονες ανέσεις της Λάρνακας. Τα διαμερίσματα είναι σχεδιασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν να δημιουργήσουν το ιδανικό τους σπίτι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τον σύνδεσμο πιο κάτω:

https://www.infinityproperties.com.cy/harmonia-residence/

ή να επικοινωνήσουν με την εταιρεία χρησιμοποιώντας τα στοιχεία πιο κάτω:

Στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας

Τηλ: 24 626267 – 99 532256

Email: [email protected]

Web: www.infinityproperties.com.cy

Facebook: www.facebook.com/infinitypropertiescyprus

 

 

 

Send this to a friend