Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για Καθηγητη/τρια Πιάνου για το Δημοτικό Ωδείο
Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για Καθηγητη/τρια Πιάνου για το Δημοτικό Ωδείο

Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για Καθηγητη/τρια Πιάνου για το Δημοτικό Ωδείο

 

 

Ο Δήμος Λάρνακας δέχεται αιτήσεις για την παροχή υπηρεσιών Καθηγητη/τριας για διδασκαλία Πιάνου για τις ανάγκες της του Δημοτικού Ωδείου του Δήμου Λάρνακας για περίοδο 1+2+2 χρόνων .

Μέρος Α:        Υποβολή Αίτησης – Οδηγίες προς Αιτητές

  1. Η αίτηση θα πρέπει να βρίσκεται σε κλειστό φάκελο, στο εξωτερικό μέρος του οποίου, να αναγράφεται το όνομα του/της Αιτητή/τριας και η ένδειξη «Αίτηση για την παροχή υπηρεσιών Καθηγητη/τριας Πιάνου».
  2. Στο φάκελο της αίτησης, θα πρέπει να περιλαμβάνονται:

(α)   Η αίτηση που θα πρέπει να υποβληθεί στο Παράρτημα Ι.

 

(β)   Συνοπτικό Βιογραφικό Σημείωμα, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ.

(γ)   Αντίγραφα Διπλωμάτων, Πτυχίων, Μεταπτυχιακών και Βεβαιώσεων για πιστοποίηση της κάλυψης των όρων του Διαγωνισμού.

Σημείωση 1: Όσα Πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά εκδόθηκαν σε οποιαδήποτε ξένη γλώσσα εκτός της Αγγλικής, θα πρέπει να είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (PIO).

Σημείωση 2: Το Πιστοποιητικό Λευκό Ποινικού Μητρώου, δεν απαιτείται να υποβληθεί με την προσφορά. Θα ζητηθεί μόνο από τον επιτυχών προσφοροδότη, πριν από την υπογραφή της σύμβασης.

(δ) Πρωτότυπο Πιστοποιητικό το οποίο εκδίδεται σύμφωνα με τον περί της Πρόληψης και της Καταπολέμησης της Σεξουαλικής Κακοποίησης Παιδιών και της Παιδικής Πορνογραφίας Νόμο (ν.91(Ι)/2014, άρθρο 22(6) και το οποίο να έχει εκδοθεί εντός των τελευταίων 3 μηνών από το αρμόδιο Γραφείο της Αστυνομίας.

  1. Ο φάκελος της αίτησης θα πρέπει να τοποθετηθεί με ευθύνη του αιτητή, στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου Λάρνακας που βρίσκεται στον 5ο Όροφο των Κεντρικών Γραφείων του Δήμου Λάρνακας, στη γωνία της Λεωφ. Αθηνών και της οδού Νικολάου Λανίτη, μέχρι και την Παρασκευή 23/8/2024 και ώρα 11:00π.μ.
  2. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Προσφορών του Δήμου, στο τηλ. 24816574

Send this to a friend