Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Επέστρεψαν τα παιδιά της Α’ Λυκείου του Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, που συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα
Επέστρεψαν τα παιδιά της Α’ Λυκείου του Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, που συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα

Επέστρεψαν τα παιδιά της Α’ Λυκείου του Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, που συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα

 

 

Επέστρεψαν τα παιδιά της Α’ Λυκείου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, που συμμετείχαν στην καθιερωμένη εκδρομή στην Ελλάδα. Το πρόγραμμα της εκδρομής ήταν πολύ πλούσιο και τα παιδιά γνώρισαν πανέμορφα μέρη της Ελλάδας.

Η διαμονή ήταν 2 βράδια στην Πάτρα και 3 στα Ιωάννινα με εκδρομές από τις δύο πόλεις. Ενδεικτικά περάσαμε από Αθήνα όπου επισκεφτήκαμε την Ακρόπολη και το μουσείο της. Είδαν επίσης το μαρτυρικό Μεσολόγγι, το Μέγα Σπήλαιο, τα Καλάβρυτα, την Μονή Αγίας Λαύρας, τα Μετέωρα, το νησάκι του Αλή Πασά στα Ιωάννινα και την Κέρκυρα.

Την τελευταία μέρα, επιστρέφοντας στην Αθήνα, έγινε προσκύνημα στην μονή Οσίου Εφραίμ και πήγαμε για χαλάρωση, ψώνια και φαγητό στο Εκπτωτικό χωριό McArthur πριν πάμε αεροδρόμιο για την επιστροφή μας στην Κύπρο.

 

Τα παιδιά πέρασαν όμορφες στιγμές με τους φίλους τους και επέδειξαν σωστή συμπεριφορά, όπως άλλωστε μας έχουν συνηθίσει οι μαθητές και μαθήτριες του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας.

Συνοδοί στην εκδρομή ήταν οι εξής: Χρήστος Γαβριηλίδης (Β.Δ. και αρχηγός της αποστολής), Παρασκευούλα Μιχαήλ (Β.Δ.Α), Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Μαρία Θεοφάνους, Ξένια Αλεξοπούλου (φιλόλογοι), Χριστάκης Χριστοφή (γυμναστής), Αργύρης Βάιος (φυσικός) και Μισιελίνα Σταυρινού (αγγλικός).

 

Send this to a friend