Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ NĦMATA – Μια Εντυπωσιακή Επιτυχία
NĦMATA – Μια Εντυπωσιακή Επιτυχία

NĦMATA – Μια Εντυπωσιακή Επιτυχία

 

 

Το μαγευτικό βράδυ της 17ης Μαΐου 2024, το Κάστρο της Λάρνακας γέμισε με ενθουσιασμό καθώς ο Διεθνής Γυναικείος Όμιλος Κύπρου και το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick παρουσίασαν με υπερηφάνεια την εκδήλωση NĦMATA – Το Ενιαίο Νήμα Επίδειξης Μόδας.

Η εκδήλωση, που ήταν sold-out, πραγματοποιήθηκε στο πανέμορφο Μεσαιωνικό Κάστρο Λάρνακας στο Φοινικούδες και αποτέλεσε μια θεαματική έκθεση του απίστευτου ταλέντου των φοιτητών και αποφοίτων του προγράμματος BA στη Σχεδίαση Μόδας και Εικόνας του πανεπιστημίου.

Για πάνω από ένα χρόνο, η εκδήλωση προετοιμαζόταν με αφοσίωση από τον Διεθνή Γυναικείο Όμιλο Κύπρου και το Τμήμα Τεχνών και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Frederick. Οι συλλογικές τους προσπάθειες έφεραν στη ζωή μια γιορτή της κυπριακής κληρονομιάς, συνδυάζοντας το παλιό με το νέο σε εκπληκτικά κομμάτια μόδας.

 

Αυτή η αξέχαστη βραδιά δεν αφορούσε μόνο τη μόδα· αφορούσε επίσης την ουσιαστική προσφορά. Τα έσοδα από την εκδήλωση υποστήριξαν τον Σύνδεσμο για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Βίας στην Οικογένεια (ΣΠΑΒΟ), συγκεκριμένα το Θεραπευτικό Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Τεχνών για εκτοπισμένες γυναίκες και παιδιά. Η συγκλονιστική υποστήριξη και παρουσία των παρευρισκομένων βοήθησε στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς ενώ ενδυνάμωσε όσους έχουν ανάγκη.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Υφυπουργός Πολιτισμού, Δρ. Βασιλική Κασσιανίδου, προσδίδοντας μια πινελιά κύρους στη βραδιά.

Η εκδήλωση NĦMATA – Το Ενιαίο Νήμα Επίδειξης Μόδας ήταν εντυπωσιακή! Ο συνδυασμός μόδας, πολιτισμού και φιλανθρωπίας δημιούργησε μια αξέχαστη βραδιά, αποδεικνύοντας τη δύναμη της κοινότητας και της δημιουργικότητας.

Ανυπομονούμε να δούμε να συνεχίζεται η επίδραση αυτής της θαυμασιας πρωτοβουλίας και ευελπιστούμε να είμαστε παρόντες σε αντίστοιχες μελλοντικές εκδηλώσεις.

Send this to a friend