Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Σύλληψη 28χρονου στη Λευκωσία για διερευνώμενη επίθεση με μαχαίρι
Σύλληψη 28χρονου στη Λευκωσία για διερευνώμενη επίθεση με μαχαίρι

Σύλληψη 28χρονου στη Λευκωσία για διερευνώμενη επίθεση με μαχαίρι

 

 

Στη σύλληψη ενός 28χρονου προχώρησε η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης, που αφορά επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομη είσοδο, απειλή και μαχαιροφορία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, και όπως προκύπτει από τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 12 χθες το μεσημέρι, ενώ 36χρονη βρισκόταν σε διαμέρισμα 46χρονου στη Λευκωσία, ο 28χρονος αφού έσπασε την πόρτα, εισήλθε στο διαμέρισμα κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια επιτέθηκε στην 36χρονη προκαλώντας της μικρές εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος της.

Εντός της οικίας εισήλθε ο 46χρονος, τον οποίο επίσης φέρεται να τραυμάτισε ο 28χρονος με το μαχαίρι.

 

Ο 28χρονος ύποπτος έφυγε από το διαμέρισμα, ενώ ο 46χρονος μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη τραύματα στο δεξί του χέρι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Ο ύποπτος εντοπίστηκε να κινείται πεζός σε περιοχή της Λευκωσίας και γύρω στις 2.45 μ.μ. ανακόπηκε από μέλος της Τροχαίας Λευκωσίας. Στην κατοχή του εντοπίστηκε ένα μαχαίρι μήκους 60 εκατοστών και συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της μαχαιροφορίας.

Στη συνέχεια εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης εναντίον του, δυνάμει του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας.

Send this to a friend