Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

 

 

Το Κακουργιοδικείο Λάρνακας καταδίκασε 30χρονο Νιγηριανό σε οκτώ χρόνια φυλάκιση, αφού κρίθηκε ένοχος, μετά από ακροαματική διαδικασία, σε κατηγορίες εισαγωγής ναρκωτικών και κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Το επίδικο πακέτο με την κοκαΐνη έφθασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας στις 9 Μαρτίου 2022 και μεταφέρθηκε στα γραφεία εταιρείας ταχυμεταφορών στην Λευκωσία.

Όπως διαπιστώθηκε εντός του πακέτου υπήρχαν τρία καρμπυρατέρ μοτοσικλέτας με ενσωματωμένα φίλτρα αέρος. Μέσα σε κάθε φίλτρο, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ποσότητα άσπρης συμπαγούς ουσίας, συνολικού βάρους 265 γραμμαρίων περίπου, η οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν κοκαΐνη.

 

Επιβάλλοντας την οκταετή ποινή φυλάκισης στον 30χρονο το Κακουργιοδικείο έλαβε υπόψη, ως επιβαρυντικό παράγοντα, το γεγονός ότι η επίδικη ναρκωτική ουσία ήταν τάξεως Α΄, αφού η κοκαΐνη θεωρείται από τα πλέον σκληρά ναρκωτικά.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέλαση στο κέντρο της Λάρνακας με την κάθοδο του Άγιου Βασίλη με το έλκηθρο του.

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε τόσο στην οδό Ερμού όσο και στην Πλατεία Παλλάς, όπου έγινε η παρέλαση με μαζορέτες, κινούμενα σχέδια, το τρενάκι και ξυλοπόδαρους σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα για όλους.

Κόσμος, γιορτινά χρώματα, φώτα, παρελάσεις, τραγούδια και θεάματα δημιούργησαν μια εντυπωσιακή εισαγωγή για την περίοδο των Χριστουγέννων.  Η Λάρνακα εδώ και μέρες άρχισε να «χορεύει» σε ρυθμούς Χριστουγέννων, με γνώμονα τη μαγεία και την παράδοση.

Κατά τη διάρκεια της εύθυμης και εντυπωσιακής γιορτής δεν έλειψαν τα πυροτεχνήματα, τα γέλια και οι χαρές λίγο πριν την άφιξη των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Επίσης, ο Δήμος Λάρνακας ετοίμασε και φέτος την παραμυθούπολη στην πλατεία Ευρώπης, παιγνίδια, μικρά καταστήματα που θα προσφέρουν παραδοσιακές γεύσεις, με θεάματα και μουσική στο πνεύμα των εορτών. Ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει κάθε βράδυ εκδηλώσεις, μουσικές βραδιές και γνήσια Κυπριακά πιάτα και ροφήματα.

Η σειρά των εκδηλώσεων θα διαρκέσει μέχρι και τα μέσα Ιανουαρίου.

Send this to a friend