Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δίωρη στάση εργασίας από ναυαγοσώστες «Ισότητας» για συλλογικές συμβάσεις
Δίωρη στάση εργασίας από ναυαγοσώστες «Ισότητας» για συλλογικές συμβάσεις

Δίωρη στάση εργασίας από ναυαγοσώστες «Ισότητας» για συλλογικές συμβάσεις

 

 

Δίωρη στάση εργασίας, τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00 έως τις 12:00, ανακοίνωσε το Κλαδικό Συμβούλιο Ναυαγοσωστών της Παγκύπριας Συντεχνίας Ισότητα, απαιτώντας «μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας».

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:

“Μετά από πληροφόρηση που είχαμε από τους συνάδελφους μας από την επαρχία Λάρνακας, την ερχόμενη Δευτέρα 9/10/2023 θα πραγματοποιηθεί 2ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ από τις 10.00 μέχρι και τις 12.00.

 

Ο λόγος για την δίωρη στάση εργασίας είναι η απόφαση της Επαρχιακής Διοίκησης Λάρνακας να μην προχωρήσει στην επαρκή κάλυψη των παραλιών ( ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ) παρόλες τις υποδείξεις και συστάσεις που έγιναν από τον έντιμο Υπουργό Εσωτερικών, τις συντεχνίες μας αλλά και από οργανωμένα σύνολα της πόλης και επαρχίας Λάρνακας (Χειμερινοί κολυμβητές, ναυταθλούμενοι κ.τ.λ.)

Οι συνάδελφοι μας, έχοντας υπόψη τους την ασφάλεια των λουόμενων (κάτι που αποτελεί και τον κύριο λόγο για την στάση εργασίας που θα πραγματοποιήσουν) θα στελεχώσουν τα ναυαγοσωστικά σημεία με προσωπικό ασφαλείας”.

Τέλος, καλεί όλους τους ναυαγοσώστες να συμμετάσχουν μαζικά στη στάση εργασίας, για να διεκδικήσουν τα δίκαια αιτήματά τους, όπως αναφέρει.

Send this to a friend