Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επιταγή 20 χιλιάδων ευρώ έδωσε η Πετρολίνα στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»
Επιταγή 20 χιλιάδων ευρώ έδωσε η Πετρολίνα στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

Επιταγή 20 χιλιάδων ευρώ έδωσε η Πετρολίνα στον Σύνδεσμο «Ένα Όνειρο μια Ευχή»

 

 

Επιταγή ύψους 20 χιλιάδων ευρώ μαζί με μέρος των εσόδων από το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς Πετρολίνα, δόθηκε στον Σύνδεσμο «Ένα Ονειρο Μια Ευχή».

Σε ανακοίνωση της εταιρείας Πετρολίνα, αναφέρεται ότι με σύνθημα «Μαζί σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή», πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, στην Πλατεία Ευρώπης στη Λάρνακα, με στόχο την ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Ονειρο Μια Ευχή».

Σε χαιρετισμό της η Προεδρεύουσα της Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής Αννίτα Δημητρίου «εξήρε την προσφορά της Πετρολίνα στην κυπριακή κοινωνία, δίνοντας συγχαρητήρια για το έργο που επιτελεί εδώ και χρόνια. Ευχαριστώ για την τιμή να βρίσκομαι σήμερα εδώ, για να χαρίσουμε στα παιδιά χαμόγελα και ελπίδα» ανέφερε.

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Εκτελεστικός Διευθύνων Σύμβουλος της Πετρολίνα Ντίνος Λευκαρίτης, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο μια Ευχή» Γιώργος Πενηνταέξ και ο  Δήμαρχος Λάρνακας Αντρέας Βύρας.

Για τη διαχρονική κοινωνική προσφορά της Πετρολίνα, όπως και για το έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος «Ένα Όνειρο μια Ευχή», αναφέρθηκαν ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργος Παπαναστασίου και η Υφυπουργός Κοινωνικής Πρόνοιας Μαριλένα Ευαγγέλου.

Στον δικό της χαιρετισμό η Γεωργία Λευκαρίτη, Εκτελεστικός Σύμβουλος της Petrolina (Holdings) Public Ltd, «σε αυτή την διαδρομή είμαστε μαζί για ένα κοινό σκοπό, σε κάθε όνειρο, σε κάθε ευχή, απηύθυνε ευχαριστίες στους εθελοντές που για άλλη μια χρονιά δούλεψαν ακούραστα και με ενθουσιασμό, αποτελώντας τη ψυχή του Φεστιβάλ. Εξέφρασε επίσης ικανοποίηση για την ανταπόκριση του κόσμου στην έκκληση της εταιρείας για ενίσχυση του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» και σημείωσε πως το 5ο Φεστιβάλ Προσφοράς της Πετρολίνα θα εκπληρώσει ευχές παιδιών και θα λειτουργήσει σαν μια αγκαλιά γεμάτη χαμόγελα και ελπίδα για τη ζωή».

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμα ότι «μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των φαγητών και ποτών θα διατεθούν για το έργο του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή». Επιπρόσθετα, η Πετρολίνα στήριξε το έργο του Συνδέσμου με το επιπλέον ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ το οποίο παραδόθηκε στον Πρόεδρό του, Γιώργο Πενενταέξ, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης».

Send this to a friend